![]() |
Schludny dworek - Renowacja by Esterkaa:) [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam wam moja kolejna renowacje maxsisowego domku:)Domek zamieszkuje samotna matka z dzieckiem.
Schludny dworek przed i po przemianie:) Zapraszam do oceny: Mam nadzieje ze się podoba.:) Pozdrawiam:)) |
Odp: Schludny dworek - Renowacja by Esterkaa:)
Ooo jestem pierwszy :O
Na początek myślałem, że ten dom to totalna klapa A potem jednak zmieniłem zdanie i powiem, że ten dom jest bardzo, ale to bardzo ładny :D Ogród mi się najbardziej podoba, a z pomieszczeń salon :) 8/10 - za bryłę, mogłaś ją zmienić trochę |
Dałaś jakieś nowe zdjęcia :O
Teraz zmieniam zdanie z pomieszczeń najbardziej podoba mi się garderoba :) |
Napiszę po krótce, bo się spieszę :)
Masz dziewczyno talent... A już ten ogródek - cudo :) |
Wnętrza mniej mi się podobają, bryła i ogródek- bardziej :)
To może tylko pokrótce omówię pomieszczenia. Jakoś do mnie nie przemawiają :/ Połączenia, które zastosowałaś w tym domku, nie zawsze wychodziły. Niby wszystko jest takie jak powinno być, ale mnie się niezbyt podoba :( 6,5/10 |
z zewnątrz mi sie nie podoba ale wnętrza są fajne szczególnie łazienki i garderoba
8,5/10 |
Skąd masz takie cudne lustro?? Ja też takie chce!!!:D:D Ogólnie bardzo ładnie, miło:)
8.5/10 za umieszczenie przedmiotów:) |
Zacznę od początku :)
Bryła : raczej o niej nie mogę nic napisać chyba że o pokryciu ścian:D ogród : wyszedł ci najlepiej. Jest wprost śliczny :D Wnętrze : widać, że się starałaś. Dobrze dopracowane i umeblowane. Kolorystycznie również jest całkkiem nieźle. Jedyne co to pewne braki w funkcjonalności niektórych objektów np. pralka w łazience, którą zasłania nocnik (mimo że pralka to tylko element dekoracyjny to nie wygląda to za dobrz, bo sprawia wrażenie jakby ktoś napchal do łazienki zbyt dużo niepotrzebnych rzeczy), dodatki bardzo ładne . Ocena : 8/10 |
Dziękuję bardzo wszystkim za komentarze:)
|
Bryłę ładnie poprawiłaś, podoba mi się ogród ale przydałby się wyższy płot.
Wnętrze: owszem fajnie, ale widzę nie kilka nie pasujących do siebie rzeczy. Nie podoba mi się sypialnia, za to fajna łazienka. 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:44. |