![]() |
Tryb zakupów - problem!
Mam dziwny problem. Otóż gdy włączyłam tryb zakupów i kliknęłam na ikonkę sortowania wg. funkcji (tę pierwszą) ona zniknęła! Teraz mogę meblować dom tylko według pomieszczeń albo stylów. Nigdy (a gram od powstania dwójki) takie coś mi się nie zdarzyło!? Czy można jakoś tę pierwszą ikonkę przywrócić? Nie używałam boolPropa...Gra oryginalna.
|
Odp: Tryb zakupów - problem!
Kliknij jeszcze raz na tą samą ikonkę to powinna wrócić.
Jeśli nie to zapisz sobie rodzinki, odinstaluj i zainstaluj grę jeszcze raz. |
Oto chodzi, że nie ma tej ikonki, więc nie mogę kliknąć, a gdy wychodziłam z gry to ją zapisałam, bo budowałam dom kilka godzin i nie chciałam go stracić. Dodam jeszcze, że na innych parcelach jest wszystko w porządku więc nie ma potrzeby instalować całej gry od nowa. Jednak dzięki za chęć pomocy :)
|
Pobierz łatkę (zwróć uwagę czy masz jest płytę CD czy DVD ;)) stąd : http://thesims2.ea.com/update/index.php . Nie wiem,czy to pomoże,ale zawsze można spróbować :]
|
Spróbuj włożyć do skrzyni a potem znowu postawić,powinno pomóc ale dla pewności ściągnij też łatkę podaną w linku wyżej.
|
Cytat:
- Spakowałam dom do pliku. Zainstalowałam do gry(pojawił się w skrzyni domów). Poprzedni usunęłam i postawiłam ten sam ale ze skrzyni...i udało się. Problem naprawiony. Dziękuję wszystkim, a zwłaszcza Swampfire za pomoc. Temat można zamknąć. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:08. |