![]() |
Odp: '' MIrAcLe''
Dom wydaje się fajny ;)
Pomieszczenie dopracowane, ale bryła nie Jedna uwaga: ZDJĘCIA! w opcjach kamery ustaw wszystko tak jak Ci pasuje ;) I chyba się mówi rzuty, zrucić można robaka z człowieka :D 8/10 |
Cóż. Trudno cokolwiek wywnioskować z tych miniatur, ale z tego co widzę, to dom jest bardzo "by maxis", a ostatnimi czasy jakoś mnie to odpycha. Z rzutów nie da się wyczytać nic, ale wyślepiając się w monitro mogę stwierdzić, że nic specjalnego.
Ogółem źle nie jest, ale dobrze wcale. Tak więc ocena pośrodkowa. 5/10 Pozdrawiam Dżon! |
A więc...miałam chwilkę czasu i klikalam na kazde zdjecie by je ocenic:P i przyznam ze dom nie podoba mi się gdyż:
trawa za bardzo odbiega kolorem od otoczenia( sztuczny efekt)poza tym furtka wychodząca z żywopłotu?? mało drzew i kwiatów w ogrodzie...przedpokój i salon moze byc...natomiast w jadalni nie podoba mi się ta tapeta...nie pasuje tam kompletnie.reszta pokoi nawet okej.Tylko w łazience znow nie podobaja mi się kolory..jakos tak za ciemno...ogolnie w domku nie jest przytulnie i czasami barwy mi nie pasują... a co do zdjęc maja tez wiele do życzenia...nie dośc ze tu sa male to nawet po powiększeniu sa bardzo slabej jakosci.. ocena:4/10 Pozdrawiam. |
Ogólnie to po wytężeniu wzroku na rzutach widać pustkę, bryła bardzo średnia nie podoba mi się, najlepsze pomieszczenie to chyba kuchnia, niestety nie widzę wyraźnie. Ocena: 5/10
pozdrawiam: kubuss |
Przez nieuwagę dałaś thumbnaile (miniaturki :)) Ale to się zdarza :>
Dom fajny,dużo ma z maxisa,ciut to odpycha,ale to nic ;) 8/10 i mam prośbę - ustaw sobie większą jakosć lub używaj programu Fraps ;) |
Musisz z uwagą wrzucać zdjęcia czyli spojrzeć zawsze na rozmiar fotki.
Bryła niezbyt ładna. Za ostry kolor trawy :x Nawet nieźle w środku, zwyczajnie ale fajnie. Ładna kuchnia. 7,5/10 |
jakiś taki... nie wieadomo jaki nieby wszystko jest i wogóle a jednag coś tu jest nie hallo ;]
6/10 |
Witaj
Nie podoba mi się bryła, w kuchni i ostatniej łazience zmieniłbym kolor ścian, do reszty nie mam większych uwag jest ładnie, podobierałes kolory, najbardziej chyba podoba mi się salon. Daje 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:55. |