![]() |
People by Tusia. [BRAK ZDJĘĆ]
Witam. Pragnę przedstawić wam, mój drugi dom na forum :P Od razu przyznam się, że bryły to coś z czym najgorzej sobie radzę...
Mało roślin - wiem, z tym też nie najlepiej sobie jeszcze radzę. Reszta mam nadzieje jest w porządku. W poprzednim domku mocno komentowaliście kuchnie. No to tutaj jest całkiem inna :) Duuuuzio różnych śmieci na blatach, są zasłony itp. Budowa domku zajęła mi koło 5 - 6 godzin. Wiem, że nie dużo ale starałam się go dopracować - jak mi wyszło? Sami oceńcie. 27 zdjęć. Dom zamieszkuje młode małżeństwo z dzieckiem. Pokój dziecka jest w tym momencie w remoncie więc dziecko nocuje u rodziców. Dziękuje za dotrwanie do końca. Proszę, zostawcie komentarze i powiedzcie co robię źle. Chcę by kolejny domek jaki wstawię na forum, był jeszcze lepszy! :) Ps. Przepraszam za czerwoną ramkę na niektórych zdjęciach.. Zapomniałam ^^" |
Odp: People by Tusia.
Witaj
Wypisałem sobie kilka rzeczy które mi sie nie podobają: bryła w sumie taka klockowata ale sama to powiedziałaś:D, nie podobają mi się te rośliny przed wejściem, w gabinecie nie ma zasłonek na oknach, łazienka wogóle mi się nie podoba. Podobają mi sie za to okna, ogrodzona czesc ogródka (sympatycznie tam), pomysł na pokój w remoncie, kuchnia bardzo ładna i widać ze zwracasz uwagę na detale jak np kontakty czy właczniki światła, to duży plus. Ogólnie bardzo łądny domek i daje 8/10. Pozdrawiam |
Bryła domu mi się nie podoba, ale wnętrza całkiem całkiem, nie podobają mi się ciemne szafki w kuchni i ogródek, trochę za mało w nim roślinności. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Nie muszę mówić, że bryła wyszła Ci klockowato :D
Ale wnętrze milion razy lepiej, poprawiłaś się od ostatniego domku Mam pytanie, dlaczego rura odkurzacza wchodzi w okno? W pokoju rodziców bardzo spodobały mi się te lustra ;) 9/10 |
Cytat:
|
A mi się wszytko podoba. Widać ze sie staralas. Kuchnia wyszla super.najbardziej mi się podoba. no i pomysl z remontowanym pokojem tez super.Ogród jest taki zwyczjny i wlasnie to jest w nim super.
bardzo mi się podoba. ocena;10/10 Pozdrawiam:) |
Domek fajny ale:
-za wysoki dach - nie podoba mi się wanna - troch za pusto poza tym jest Ok 7,5/10 |
Mi też się dużo rzeczy podoba, a najbardziej kuchnia :)
Ale jedna rzecz mi się nie podoba. Jest to...lustro w pokoju rodziców :O Nie wiem czemu ,ale mi tam nie pasuje :( |
Cytat:
Cytat:
|
1.Bryła brzydka (ale to już chyba wiesz :D )
2.Trawa zupełnie innego koloru niż otoczenie,daje wrażenie sztuczności (?) 3.Bardzo ładnie wyszła ci kuchnia 4.Ogólnie dobrze dobrane kolory 5.Remontowany pokój - superowy ;)! Podsumowując : cały domek jest super,tylko bryła jest nie za fajna...9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:46. |