![]() |
Odp: Dom La Coruña
Bryła raczej kiepska.
Wnętrza gustowne, jak na moje oko robione z głową. Tylko ten kamień w łazience... 8/10 |
No... muszę powiedzieć, że mi się podoba:) Co prawda nie wiem, ko ma dwie umywalki w łazience:D Fajnie dobrane dodatki, ale szkoda, że wszystko w takich mdłych barwach:) Ogólnie jest dobrze 7.5/10
|
Cytat:
|
Po 1. Dziękuje bardzo za dedykacje ;) (o ile tu o mnie chodzi :D)
Bryła - na ten temat chyba nie muszę się rozpisywać. W środku ładnie - nie najlepiej , ale ładnie. Bardzo przypadł mi do gustu przed pokój. Sypialnia - oddzielona ścianka, nie wygląda za ładnie - powinno to być osobne pomieszczenie. Jak reszta przyczepie się do umywalek. Jedna wystarczy ;). Za dużo półek z książkami w gabinecie. Ładna kuchnia. Ogród widzę próbowałeś urozmaicić, lecz średnio Ci to wyszło. Ogólnie nie jest najgorzej. Mogło być lepiej, ale mogło być i gorzej :) 6/10 |
bryła kiepska, wnętrza Ok poza tym lustrem w przedpokoju :)
7/10 |
A mnie się właśnie domek bardzo podoba :)
9/10 |
Witaj
Bryła to niestety prosty klocek, elewacja tez mi sie nie podoba, i te metalowe barierki też. Przedpokój jest sympatyczny i nawet ok, w łazience nie podoba mi się zupełnie nic... W kuchni przeszkadzają mi pomaranczowe sprzęty. Reszta pomieszczen nawet w porzadku ale żadne nie zachwyca. 5,5/10. |
Ogólnie to bardzo dobrze :) Oczywiście jest parę niedoróbek, ale są one prawie niezauważalne :P We wnętrzu panują miłe i stonowane kolory. Twój sim, na pewno będzie się w nich dobrze czuł :)
Moja ocenka to: 8/10 PS. Wystarczy, abyś jeszcze trochę popracowała, a z pewnością będę mogła wystawić Ci 10/10 :) |
A ja cały czas nie mogę zrozumieć ,dlaczego wszystko jest wielokrotnie powielone :O
Dostałaś chyba jakieś lekkiej mani :D Okna- po trzy. Dwie umywalki. Rząd luster. Rząd pułek na książki. Rząd pułek z płytami. Chyba naprawde jakiejś mani dostałaś ;) A bryła- gdyby nie Ty to Ty, tobyś dostała za nią 1/10 ;), ale że Ty to Ty i jeszcze ma to "coś" w sobie, to ocena jest lepsiejsza ;) Nawet ładny ogrudek, tylko dlaczego zdjęcia są w takim zbliżeniu?! Prawie nic nie widać i dziwnie to wygląda... 5/10 Pozdrawiam Dżon! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:06. |