![]() |
Dziecko..
U mnie simka urodziła dziecko i wpisałam boolprop bo chciałam żeby było już małym dzieckiem...
Potem simka przyniosła je do tortu i gdy zdumuchnęło świeczki., ta zaraz je kładła... Wyprowadziłam ich rodzinę a potem skasowałam.. A oni nadal są w drzewie gen. siostry simki co robić by ich tam nie bylo? |
Odp: Dziecko..
Z mojego punktu widzenia nie można modyfikować drzew genealogicznych także chyba już nic nie da się zrobić.
|
ach...szkoda może coś jezcze wymyślicie pliss
|
Dziurawiec, nie ma to jak pisanie, byle pisać.
Co do tematu: Nie bawiłam się drzewami genealogicznymi w SimPe, ale można tam je edytować, więc sprawdź czy jest możliwość usuwania simów. http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43051 Tu masz poradnik, na screenie jest napis 'usuń' więc wydaje mi się, że właśnie o takie usuwanie chodzi :) |
ach...dzięki zaraz wypróbuje :P
|
W InSIMenatorze, a dokładniej w jednej z jego części - EDYTORZE DRZEWA GENEALOGICZNEGO - jak sama nazwa wskazuje, można modyfikować drzewo genealogiczne sima.
|
Myślę, że nie warto zakładać nowego tematu. Więc tak: Moja mała simka normalnie dorosła. Ale ja oczywiście leniwa, chciałam by już była w szkole prywatnej. Wpisałam więc boolProp... i kliknęłam na niej Spawn/Scenario cośtam i Add to Private School Czy jakoś tak. No i teraz ona nie chodzi do żadnej szkoły. Co zrobić? Niestety zapisałam już grę...
|
A nie przyjeżdża autobus? Spróbuj może kliknąc na dorosłym simie, żeby ją zawiózł do szkoły samochodem, jak się nie będzie dało to po prostu zaproś dyrektora i powinien ją przyjąc do szkoły prywatnej.
|
Jutro będę grać w simsy to sprawdzę...
|
Co do problemu Horsez- mialam tak samo, wystarczy usunąć boolPropem tort i kupić nowy ^^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:41. |