![]() |
Mały dom(ek) by Tusia. [BRAK ZDJĘĆ]
Dobry wieczór :)
To (już) mój 3 domek na forum. Starałam się. Czy widac efekty to już sami ocenicie. Ciekawa jestem, czy ogród jest chociaż trochę lepszy niż poprzedni. Domek zrobiłam z okazji Dnia Kobiet. Niestety nie mogę się powstrzymac i wystawiam go dzisiaj a nie w niedziele :) Tak więc dedykuje ten domek: - Björk - bo poprawiła mi humor. - Luthiee - za miłe rozmowy. - Jinchüüriki - za żywoto :D - Monialka - za 19 000 liczbę w temacie 'Liczymy do miliona'. _____________________________________ Domek przeznaczony dla młodej, samotnej kobiety. Dziękuje i pozdrawiam :) |
Odp: Mały dom(ek) by Tusia.
A dobry, dziękuję :)
Z tego co widzę będę pierwsza z oceną. Bryła nie powala na kolana, ale jakiśch strasznych błędów bym się nie dopatrywała, może inni zauważą więcej ;) Ogród - tutaj stanowczo przydaloby się więcej kwiatów. Same drzewka i jeziorko to trochę za mało. Dobrze by było jakby ten kwietnik przed domem był dużo większy. Ładne meble ogrodowe. Wnętrza są ładne, ale każde w innym guście. Szczególnie uderza porównanie "zabałaganionych" sypialni i przedpokoju z niemal sterylną kuchnią i łazienką. Mi się osobiście najbardziej podoba salon (chociaz nie bardzo pasuje zielona kanapa przed tym białym regałem) i sypialnia. Z tego co zauważylam na rzutach lepiej byłoby zrobić łazienkę kolo sypialni ;) Nie ma to jak po pachnącej kąpieli od razu wskoczyć do wyrka :D Podsumowując - jest całkiem nieźle :) Buduj dalej i rozwijaj się, idziesz w dobrym kierunku :D |
Tusia - całkiem ładny domek. Jedyną uwagę mam do tej garderoby - jakoś tak niechlujnie wygląda.
|
moim zdaniem domek śliczny. chętnie wprowadziłabym tam moją simkę :) najbardziej podobają mi się chyba drzwi do sypialni i garderoba a najmniej te pólki w salonie z niebieskimi wazonami :P ogólnie i tak 10/10, rozwijaj talent! :))
a i mam takie małe pytanie (nie krzyczcie, wiem, że to nie ten temat, ale tak szybko szybko po cichu spytam..jak robić zdjęcia żeby nie pokzywały mi się pragnienia sima czy potrzeby? no wiecie, tak jak ludzie którzy publikują tu domki-żeby było samo zdjęcie czyste. nie krzyczeć! wybaczcie, ze tu :P |
Myślę, że ogródek tym razem Ci się udał :) Tylko te ławki (?) z przodu domu mi tam jakoś nie pasują.
Wnętrze OK, mogę powiedzieć, że pod każdym względem. I zgadzam się z Tobą- do mnie też ten przedpokój nie przemawia. I jeszcze kuchnia mi się zbytnio nie podoba. No, czyli OK z wyjątkami ;) 8/10 A to w jadalni "My home is my castle" wymiata! :D |
O_o Tusiu Twój talent się rozwija ;)
I to co raz bardziej, łączenie kolorów idzie co raz to lepiej Tylko zauważyłem, że na zdjęciu części jadalnej, jest zrobiony napis w Paincie Ale no nic, mówi się trudno 9/10 |
Dziękuję bardzo :)
Starałam się by wszędzie było 'zabałaganione'. Szkoda, że się nie udało. Ale czemu się starałam? Bo przecież w domach nie ma 100% czystości :D Staram się robić domki realne a nie domki śliczne i schludne bóstwa. Pozdrawiam :) |
Bryła nawet fajna jednak całość psuje dach, a konkretnie jego kolor. Ocena: 9/10/ Ogród skromniutki, nie podobają mi się te ławki (?) przed domem. Ocena: 7/10. Przedsionek ma ładne kolory, ale jest w nim trochę za pusto. Salon mi się podoba, zieleń jak najbardziej tu pasuje. łazienka ładna, taka bez pokrzyku, zwykła. Kuchnia również ładna, brąz tu pasuje. Dobrze że zastosowałaś jakieś urozmaicenia na ścianie w postaci połączenia bieli z cegłą, jadalnia mała i ładna. Sypialnia średnio mi się podoba, pusta jakaś. Ocena: 9/10 Podsumowując: dom ładny, wnętrza w większości mi się podobają, jedynie sprawą zawaliłaś dachem inna dachówka i od razu lepiej by wyglądało.
kubuss |
świetne, tylko w pierwszym pomieszczeniu [bodajże korytarz] nie podobają mi się te pudła fioletowe i ta niby naklejka na ścianie.
9/10 Może dasz do ściągnięcia? |
Miło, że się podoba.
Następny domek planuje już niedługo, aczkolwiek jest już w budowie :) (wena :D) Do ściągnięcia nie dam ponieważ nie jest to 100% maxisa, a niektóre strony z dodatkami nie pozwalają na udostępnianie ich obiektów do ściągnięcia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06. |