![]() |
Dom by Tusia. [BRAK ZDJĘĆ]
Tak wiem, wczoraj domek wystawiłam, ale mam wenę i buduje domki jak opętana *-*!
Miałam się wstrzymać parę dni bo dzień po dniu tak nie bardzo, ale niezmiernie dumna jestem z ogrodu :D (wiem, nie jest śliczny, ale jestem z niego zadowolona). Dom dedykujem : ~ Liv ~ Luthiee ~ Monialka ~ Jinchüüriki _______________________________________ Według mnie zdjęcia nie oddają uroku ogrodu .. Pozdrawiam :) |
Odp: Dom by Tusia.
O_o jestem pierwszy :P
A tak przy okazji dzięki za dedykację ;) Domek wymiata z Twoimi poprzednikami :) Bardzo mi się spodobał, taki szykowny, Ogródek jest przepiękny z czystym sumieniem 9,9/10 |
Domek bardzo ładny, tylko jakoś drzwi wejściowe mi nie pasują. Do niczego innego nie mam zastrzerzeń 10/10
|
Bryła - prosta i świetna.
Ogródek - rzeczywiście uroczy :) Wnętrza - prawie perfekcyjne (jeden zgrzyt to schody nie wiadomo czemu ciemne, gdy wszystko inne jest w jasnych kolorach). Ale te belki przy samochodzie!!! Ała ;) |
Bardzo ładny :)
Prosty, przytulny, 'ciepły'. Coś mi nie pasują belki przy podjeździe. xD 9/10 . x) |
Dzień dobry :D
Bryła mi się nie spodobała. Jest bardzo prosta. Przedpokój... Nie dało się nawciskać więcej tych dywanów? W kuchni wzrok mój przykuły ściany. Puste ściany. Łazienka no niby jest ok, ale brakuje trochę ozdób. Sypialnia rodziców... No tak niezbyt przypadła mi do gustu. Zdecydowanie nie powinno być tam (moim zdaniem) napisu "My home is my castle". Sypialnia dziecka, całkiem ładna. Typowy pokój nastolatki (plakaty, itp.). Ogród mi się nie spodobał. Bardzo ubogi. Ogólnie nie jest źle, ale nie jest dobrze. Może poświęć jednak więcej czasu jednemu projektowi? Popracuj nad nim dwa, trzy dni. Wyjdzie dużo lepiej. Zauważ, że wiele osób na forum nie daje tak szybko domów. Ja sama zbieram się, aby pokazać projekt, nad którym pracowałam 4 dni. Pozdrawiam. |
Ładny! Nawet bardzo, tylko nie podoba mi się "ogród ogrodzony"
9/10 |
Bryła mi się nie podoba :/
Ogród może być Wnętrze jest super :) 7,5/10 |
Cytat:
Dziękuję za ocenki :) |
Hmm.. bardzo ładne dodatki, wszystko harmonijnie współgra ze sobą tylko niekiedy nierozważnie rozmieszczone:) Dziwnie ogrodzony ogród i co to za kolumny przy samochodzie?
8.5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:05. |