![]() |
8 simów? nie da się więcej?
Jest jakiś kod lub hack na to aby w domu było więcej niż 8 simów?
Korzystałam z tematu : http://forum.thesims.pl/showthread.p...%EAcej+sim%F3w Aczkolwiek liknki do hacków bądź poradników są błędne! |
Odp: 8 simów? nie da się więcej?
Da się więcej.
Tylko, że tutaj nie ma podanego tego kodu. Tu jest kod na więcej gości na przyjęcia ^^. Poszperam troche, w razie czego editnę. ;] |
Możesz kilku usunąć move_objects on i 'zrobić' nowe xddd
|
Ja robie tak (za pomoca insimenatora) : tworze rodzinke najpierw jedna, podem jej jakby "dalszy ciag" na innej parceli, potem ich przywoluje, klikam na sima i jest opcja "aktywuj sima"
Jesli nie masz insimenatora, to podobna operacje da sie wykonac za pomoca kodu "boolProp..." Klikasz na sima z wcisnietym shiftem, i tam gdzies jest opcja Make selectable (nie pamietam dokladnie, w ktorym miejscu, musialabym poszukac. ale chyba w spawn...) No, ale niestety obydwie opcje sa krotkotrwale, bo po wejsciu do rodziny ponownie, jest po staremu... Tez chcialabym taki hack, co od razu w tworzeniu rodzinydaloby sie.... Moze ktos zna jakies inne rozwiaznie ;) Pozdrawiam :) |
|
Jak wy ogarniecie taką wielką rodzinkę??
w sumie przydatne jak się chce spełnić pragnienie (mieć 10 dzieci) |
Skorzystam na pewno Bjork. Dziękuję. :)
|
Ja również dziękuje! Muszę powiększyc rodzinę Lotario , skoro ma tyle kochanek to 6 dzieci nie wystarczy ;DD
Dzięki za pomoc ;** |
Gdzieś słyszałam, że ten hack powoduje błędy. Czy to prawda?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:32. |