![]() |
"Urzekła mnie Twoja historia" - głosowanie i gratulacje.
Panie i Panowie :) W tym temacie możecie zagłosować na historię, która według Was zasługuje na zwycięstwo. Proszę o zapoznanie się z regulaminem konkursu, a szczególnie z tym fragmentem ;): Cytat:
Możesz oddać tylko jeden głos. Przemyśl, jak go wykorzystasz :) Nagrodą za zwycięstwo będzie ranga „Storyteller miesiąca marca” przyznana na okres jednego roku, w kolorze wybranym przez zwycięzcę. Życzę wszystkim powodzenia! Tutaj przypomnienie prac poszczególnych uczestników konkursu 1) Historia Niuni 2) Historia Veripmy 3) Nysia12 niestety przekroczyła dozwoloną ilość znaków :( 4) Historia Giovanniego 5) a$$iulka23 również niestety przekroczyła dozwoloną ilość znaków w historii :( 6) Historia Mineai 7) Historia Avonlea 8) Historia Rashma ichor 9) Historia Chanel 10) Historia Invidii Semper 11) Historia Dziurawca Skąpolistnego 12) Historia Dominic'a 13) Liv niestety przekroczyła dość drastycznie dozwoloną ilość znaków :( |
Odp: "Urzekła mnie Twoja historia" - głosowanie.
Uroczyście ogłaszam, że zwycięzcą marcowej edycji konkursu Urzekła mnie Twoja historia. http://i233.photobucket.com/albums/e...nkurs/logo.jpg został nasz drogi forumowy kolega Giovánni W nagrodę otrzymuje on rangę Storyteller marca na okres jednego roku. Gratuluję serdecznie :) A wszystkim uczestnikom dziękuję z całego serca za udział w konkursie i gratuluję wspaniałych pomysłów i kreatywności :) Do zobaczenia w następnej edycji, którą planuję ogłosić już w połowie kwietnia :) Pozdrawiam http://i233.photobucket.com/albums/e...78/bjork-5.jpg Ps. A temat otwieram, byście też mieli okazję pogratulować :) |
No to ja pierwsza... Gratuluję wygranej Giovánni... Fajnie, że wygrałeś...
|
Brawo Dżon!
|
Też się cieszę :P ale też gratuluję innym, bo jak czytałem ich prace były naprawdę dobre
Ps. Dzięki Bjork za taki majestatyczny napis :D |
dżony wygrał? gratulejszyn! ;D
|
Złodziej! :D Oczywiście gratuluje wygranej :)
|
Gratulacje Gio...należało Ci się!
|
Odp: "Urzekła mnie Twoja historia" - głosowanie i gratulacje.
Kongratulęjszyns Dżonu!! Dzięki, fajnie było być Twoim rywalem... hah.
|
Odp: "Urzekła mnie Twoja historia" - głosowanie i gratulacje.
Gratulacje :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:17. |