![]() |
"Leśniczówka" [BRAK ZDJĘĆ]
Witam wszystkich! :D
Przedstawiam wam mój najnowszy projekt "Leśniczówka". Nie wiem czy jeszcze coś zbuduję w the sims2 zanim wyjdzie the sims3, więc chciałabym go dedykować następujacym osobom , a żeby było sympatycznie każdemu przypisałam zwierzątka , które są widoczne na skreenach.:D Jelonki- Dominik i Matti93 Sarenka- Wikuńka Dziki- Kowalino i Marian... Kaczki- Jinchuuriki Zające- Giovanni Wiewiórka- Bjork Lisy- Kubuss i Kubek Łoś- Woltuwa A wypchanego niedżwiedzia , sami zgadnijcie komu...?! :D:D Mile widziane wasze oceny |
Odp: "Leśniczówka"
Bardzo fajny, trochę w niektórych miejscach kolory nie pasują , ale pomińmy to :)
10/10 Fajny pomysł i ładne wykonanie :D |
Symfonio...Ty wiesz jak poprawić humor ;)
Przyznam szczerze, że zabrakło mi słów. Po pierwsze świetny pomysł z Leśniczówką, po drugie udało Ci się uchwycić i oddać cudowny klimat... Po trzecie dobór mebli, eksponatów jest wyjątkowo trafny.Po obejrzeniu tego niesamowitego projektu mogę napisać tylko...Chcę tam pojechać! Zapomniałabym...przecież tam jestem...;) Kończąc dziękuję, że mogę sobie pobiegać, jako sarenka...:) |
DZIĘKOWAĆ :D
A leśniczówka - cudowna :) |
No ekstra :D
Może bryła nie jest jakaś zachwycająca, ale ten las dookoła, to wszystko, aż za wakacjami zatęskniłam ;) W środku też pięknie. Bardzo ładnie dobrałaś kolory i wszystko tak fajnie oddaje ten przecudny klimat. No i + za pomysł ;) 10/10 |
Urzekła mnie ta praca :). Taka... realistyczna :D
10/10 |
Cudne. Stworzyłaś cudny klimat :)
|
Nie będę się rozpisywał i z czystym sumieniem daję 10/10 ;)
|
Och ach! Dziękuję za dedykację :) Jako jelonek wyglądam bardzo... ciekawie :)
Projekt bardzo mi się podoba i stwierdzam, że zdobył moje uznanie i zaliczam Cię do jednego z lepszych projektantów na forum :) 10/10 |
OOO!!! Dzięki za dedykacje, jestem ślicznym jelonkiem xD
Domek to cudo! świetna pralka, kominek jeszcze lepszy! No a ogród... brak słów żeby to opisać xD Ocena: 10000000000000000000000000000/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:17. |