TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   SleepyHouse by Pawlo [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50095)

Pawlq 24.03.2009 18:43

SleepyHouse by Pawlo [BRAK ZDJĘĆ]

Już tłumaczę, dlaczego Senny.
Długo, długo ten dom mi się sie śnił. Aż w końcu postanowiłem go zbudować i ukazać światu.
Ogródek, może nie jest taki jak w mych wizjach, ale już nie pamiętam jak wyglądał dokładnie.

Pawlq to mój drugi nick, na innym forum.

Zapraszam:

dżin. 24.03.2009 19:45

Odp: SleepyHouse by Pawlo

Bardzo ładny domek, ale trochę kolorki nie pasują :D 8/10

Łezka 24.03.2009 19:59

Yyy... myślę, że do paru rzeczy przyczepić, by się można, ale nie mam na to ochoty. Ocena: 7/10 pkt.

Liv 24.03.2009 21:19

Hmmm, domek ze snu :) Fajne masz sny :D
Nie wiem, czemu wygląda tak mrocznie z zewnątrz, skoro w środku to taki zwykły domek. Ale całkiem ładny ;)
7,5/10

Esprit88 24.03.2009 21:36

Też czasami miewam takie sny, ale mało pamiętam więc jak robię techniką "snów" to jest to "zlepka kilku nocy". Domek świetny Liv ma racje trochę zbyt kamienny, ale bardzo fajny w środku podobało mi się to, że umieściłeś wielkie lustro w sypialni i to mnie urzekło.

Ocena 8/10

Upadła Dusza 25.03.2009 13:10

Bryła jest taka sobie, w ogrodzie troszke za pusto. Salon jest nawet fajny. W kuchni jak dla mnie jest za dużo tych wiszących naczynek. W łazience nie podoba mi się kwiat, przydała by się też jakaś firanka. Nie podoba mi sie garderoba. Druga łazienka może być. W sypialni nie podoba mi się lustro. Gabinet fajny.
Nie podoba mi się również to, że z garderoby przechodzi się do sypialni i gabinetu.
Dom nie jest zły, nawet jest fajny.

Paka 25.03.2009 19:25

Ogródek jest suuuper!!
Tylko źle pomieszałeś czarne okna z czerwonymi ;P
Ale ogólnie bommba xd
10/10:D

Fiorella 25.03.2009 21:07

Dom nie jest zły. Jak dla mnie tylko troche za surowy. Z zewnatrz wyglada jak kamienica i podwórkiem, aczkolwiek ma to swój urok i jesli o to Ci codziło to nie jest źle. Bryła jest w miarę, ale podoba mi sie tylko z przodu (z tyłu nie rózni sie od klocka). Co do wnetrza to nawet mi sie podoba tylko miejscami (jadalnia, garderoba i łazienka) zbyt jasno przez to monotonnie i mdławo.
To tak w wielkim skrócie.
Ocena: 7/10

chupa_chups 26.03.2009 06:28

Też bym chciała mieć taki sen, aczkolwiek nie podobają mi się wiszące garnki w kuchni, w jadalni jest strasznie pusto. Niebieski kibel w łazience to normalnie masakra.

ogólnie 7/10

brzos 26.03.2009 08:42

Zgadzam się z Fiorellą - w niektórych pomieszczeniach zbyt mdło. Bryła to surowizna (jakkolwiek to zrozumiesz), miejscami jest zbyt pusto. W rzucie zobaczyłam, że to jest praktycznie puścizna. Acha, zbyt dużo nawalone patelń i garnków na tym suficie, zbyt kuchenna ta kuchnia...
Nie będzie oceny, bo nie jestem pewna.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:18.