![]() |
TSP i eSims
Na obu tych stronch widnieje informacja o połączeniu serwisów. Czy to prawda czy żenujący żart prima aprilisowy? Mam nadzieję, że to to drugie...
|
Odp: TSP i eSims
Chyba nie, bo wciaz to jest... :|
Ktos z zalogi Nam to wytlumaczy? :| |
Ja jestem przeciwko temu... ;/
|
TSP jest nieaktywne od kilku miesięcy a eSims ciągle upada i zmienia image... To nie jest dobre połączenie a dodatkowo to oznacza odrzucenie połowy osób zajmujących się stronami. Zostaną trzy osoby z TSP a z eSims przejdzie cała redakcja. I strona przejmie niemiłą atmosferę z ES. Tak to pewnie będzie wyglądało a zmiany na stronie odbiją się na forum...
|
Mnie się w ogóle nie chce otworzyć ani TSP, ani e-sims :(. Jedynie pisze czas na zmiany. Ładowanie 2 %
|
No to może ja wyjaśnię :).
Podjęliśmy decyzję o połączeniu stron, ponieważ TSP rzeczywiście było w dużym zastoju. Spowodowane jest to tym, że z redakcji odeszła główna administratorka strony, czyli oczywiście P_aula. Po dokładnej analizie składu naszej redakcji wyszło, że tak naprawdę nikogo tam nie ma ;]. Wtedy dostaliśmy dwie propozycje tzw. fuzji stron. Nie będę wymieniał drugiego serwisu, bo zaraz rozpocznie się wymienianie za i przeciw :P. W każdym bądź razie lepszą ofertą wydała nam się propozycja serwisu eSims.pl. Teraz sprawa redakcji... Otóż jak wspomniałem wcześniej, z redakcji TSP nic nie zostało, wszyscy się porozchodzili :D. Dlatego ze stareego składu zostaję tylko ja (UsBuzzer) oraz Uno. Jeśli chodzi o team eSims, to także przeprowadzimy analizę składu i aktywnych, wartościowych redaktorów przygarniemy do nowego serwisu. Wiadomo tylko, że jako administrator przechodzi do nas Fisz. Niewykluczony jest też nabór nowych redaktorów. Co do atmosfery: wierz mi, że na forum atmosfera zawsze będzie taka sama :). Tak było przy łączeniu SimsZone z Sims Grove, tak będzie i teraz. Co prawda planujemy małe zmiany, ale będzie można powrócić do starych ustawień. Naprawdę nie macie się czego obawiać. Strona zostanie utrzymana na poziomie starego serwisu TheSims.pl, z profesjonalną grafiką, odświeżonymi działami i częstymi aktualnościami. Na pewno się nie zawiedziecie i cierpliwie czekajcie na nowe THE SIMS POLSKA! |
Tylko proszę mi wytłumaczyć punkt po punkcie, czy wprowadzacie jakieś zmiany na forum, a jeśli tak- to jakie?
|
Dołączam się do pytania Giovanniego.
Cytat:
|
@Giovánni: na razie planujemy tylko dodać nową, simową skórkę forum w stylu nowego layouta TSP. Oczywiście będzie można powrócić do starych, a poza tym to tylko przypuszczenia, bo nie rozmawiałem o tym jeszcze z Uno :P.
@Dominic: oczywiście, inaczej nie zgodziłbym się na fuzję :). |
A będzie można zostawić, jeśli się chce stary wygląd forum?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12. |