![]() |
Znikająca twarz
Stworzyłam sobie simke i za pomocą InSim.... zmieniałam ja na nastolatkę. Gdy pasek wieku się zapełnił i wziełam dorośnij twarz simi znikneła. Jest dziura w niebieskiej oblamówce. Czego to moze być wina. Hacka?
|
Odp: Znikająca twarz
Ja tak miałam, tylko, że z usuniętymi okularami. Może to jakaś maska, makijaż, które usunęłaś?
|
Nie wszystko mam,nic nie usuwam z dodatków.Simi tworze juz ze ściągniętych.
|
No mi się tak robiło kilka razy gdy zmieniałam na siłę za pomocą kodów grupę wiekową.
zazwyczaj się poprawiało po parokrotnym zmienieniu grupy. Możesz też spróbować zmienić wygląd w lusterku :) |
a może to nie wina Inseminatora tylko jakiegoś dodatku z internetu, który nie współgra z Inseminatorem?
|
A ja myślę, że to wina dodatków, może jakiś skin.
|
Miałam to samo i radzę podobnie jak Björk: kliknij na lustro i wybierz opcje zmień wygląd. Twarz twojej simki powinna wrócić na swoje miejsce.
|
Zrobie jak radzicie. dziękuje za pomoc:)
|
Nie chcę zakładać nowego tematu:
U mnie simy co trochę zmieniają skina (za każdym podownym włączeniem gry). I tego nie da się naprawić w lusterku. Najgorsze jest jednak to ,ze zmienia im się tylko twarz, a dolna częśc ciała zostaje z dawnym skniem. Powiem jeszcze tylko, że nie tylko zmieniają się na te skiny z neta, ale także na te maxisowe :( |
To chyba u Ciebie wina skinów. Może spróbuj ściągnąć podobne, ale w wersji default?
Albo możesz wejść do warsztatu i na ich podstawie zrobić "własne", to mi się sprawdziło w wypadku jednego skina, który był niedorobiony ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:28. |