![]() |
Lewy, górny róg parceli...
Witam! PO dość długiej nieobecności na forum, czyli jakieś 17 dni postanowiłem odwiedzić tą stronkę. Wcześniej grałem sobie w TS2 na parceli mieszkalnej rodziny Cierń chciałem pomalować fundament w wewnątrz i pomyliłem klawisze zamiast shift nacisnąłem alt i dopiero trzymając alt nacisnąłem shift wtedy w lewym, górnym rogu parceli pojawił się znaczek, a raczej kółko niebieskie i w nim koparka/spychacz czyli znaczek usuwania i ten znaczek nie znika co ja mam w tej sprawie zrobić? JA chcę się go pozbyć!! I w innej parceli mam tak samo tyle, że w prawym, dolnym rogu znaczek budowania płotku. Pomóżcie! Z góry dziękuję. D_S
P.S: Jeśli będzie trzeba wstawię zdjęcie jak to wygląda. |
Odp: Lewy, górny róg parceli...
Włączałeś grę ponownie? o_O Głupie pytanie, ale naprawdę różne rzeczy tu już widziałem. ;p Jeśli po ponownym uruchomieniu znaczki nie znikają, przeinstaluj grę, bo ja innej opcji nie widzę.
|
Odp: Lewy, górny róg parceli...
Dzięki, dzięki Designer, ale taki szybki do odinstalowania gry to ja nie jestem, a co do ponownego włączania gry to włączałem, ale nie u Cierniów tylko u drugiej rodzinki i nic nie zniknęło. Poczekam na inne odpowiedzi i pomoce, ale i tak dzięki, bo może masz i rację.
Edit: Designer tam nie ma wielu znaczków jest jeden i mam ten znaczek u Cierniów i u rodziny Lato nie na każdej parceli. Edit2: Designer miałeś rację!! U rodziny Lato było tak: kiedy pojawił się znaczek zakończyłem grę i tylko raz tam wszedłem, a później zostali wyprowadzeni przeze mnie, u Cierniów wszedłem raz znaczek nie zniknął, a za drugim tak!! DZIEKUJęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!1111 Edit3: Temat do zamknięcia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:43. |