![]() |
"Novum" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
"Novum" [font=comic sans ms][size=2]#41 Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, jadalnia, kuchnia, łazienka, pralnia, sypialnia, gabinet Testowany: nie Parcela: 30x20 Koszt: 151 245 simoleonów kubuss |
Odp: "Novum" by kubuss
Wow :O
Ale taki jakiś, za bardzo niemaxisowy 8/10 :P |
Heh. No mało jest tu maxisowych rzeczy :D Dzięki za ocenę.
|
Przede wszystkim nie podoba mi się, że bryła jest mega nie oryginalna. Nie rozróżniłabym jej od ostatniej bryły Kubka...
Przedsionek - nudny, szary. nie podobają mi się te 'dziury' w podłodze. Chyba sam je tworzyłeś, bo ja mam w grze podobne tylko gotowce, i te są slabą imitacją. Co więcej - wybacz czepialstwo czy coś, ale... nie jest to może od razu plagiat, ale...mam wrażenie, że zobaczyłeś je gdzieś i pomyślałeś, że są 'samorobione' i 'o, ja też tak mogę'. No ale chyba nie warto było... : ] Salon zimny, te kanapy/fotele wyglądają jakby były zrobione z kafelków łazienkowych. Co do reszty, wszystko się zlewa. Nie jest źle, tragicznie, ale bez ochów achów. |
Aya de Chat - dziury są zrobione przeze mnie i nie są plagiatem, ani też nie są ściągnięte z internetu to po prostu dziury wycięte w fundamencie. Dzięki za ocenę.
|
Wiesz, co pierwsze stwierdziłam? "Jaaaa, kubuss, no NARESZCIE!" :D Wspominałeś o tym domku spory szmat czasu temu, aż w końcu ujrzał światło forum ;)
Mówiłeś, że wolisz budować w Maxisie, a tu co się okazuje?! 99% net! Poza tym widzę, że masz sporo tych samych dodatków co ja (nie wiem, ale jakoś szczególnie rzuciło mi się to w oczy). W każdym razie, fajnie ich użyłeś ;) Nie spodobała mi się łazienka, dziury w przedsionku i wiszący kwiatek w sypialni oraz na wejściu do domu również. Reszta OK ;) A ogólnie co do domku powiem tyle, że zawiało modernem (i to jak! :D)i rzeczywiście jest jakiś inny od Twoich domków ;) 10/10 |
Cytat:
|
Wtrącę się i powiem, że ja również robię czasam takie dziury, takim samym sposobem jak kubuss, z resztą chyba można zastosować je w projekcie, prawda?
Co do domku- ani mnie nie obrzydził, ani zachwycił. Niektóre miejsca, np. kuchnia są bardzo pomysłowe. Ale np. poddasze wieje nudą, z resztą jak zdąży przed rąbnięciem głową w sufit (albo spadnie a dół). I mam pytanko: Za ile był kilogram tych świeczek z łazienki? Bo już wiem dlaczego dom tyle kosztuje :D Dam ci 7/10, to nie jest twój najlepszy projekt. |
zelkam - świeczki były w przecenie, przyszli mieszkańcy to piromani :D Dzięki za ocenkę ;P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:51. |