![]() |
Odp: Projekt Konkursowy ''Climat de Printempŝ''
Za mało zdjęć bryły.
W ogóle - słabo. Kolory są mdłe, nie pasują do siebie. Pusto. W salonie za małe firanki. 5/10 |
Naprawdę umiałeś zrobić coś bardzo ładnego z maxisa.
Podoba mi się, ale są trzy rzeczy których nie mogę przeboleć ;P Te zdjęcia na zewnątrz... nie widać dachu :P W przedpokoju to duże lustro powieszone za szafką i stoliki w łazience :P |
Cytat:
|
Na samym początku dziękuję Ci za rywalizację w konkursie . ;)
Twój projekt szczególnie spodobał mi się za roślinny przepych , który tworzy wyjątkowo ładny i barwny ogród oraz za aranżacyjne ładne i " uporządkowne " wnętrza . Widać siłę Twoich starań i coraz lepsze efekty ! ;) |
Wszsyko ladnie,pieknie,udowodniles po raz kolejny,ze maxis tez moze byc fajny : )
Widać,ze sie starales :> 10/10 |
Kolory- fakt, troche sie gryzą, no i tak troche smutno :P
Ale na zewnątrz widać, że jest wiosna ;] Nawet ładnie:) 7/10 |
Swoim projektem pokazałeś, że masz gust i wciąż się rozwijasz artystycznie.
Nie będę oryginalna i powtórzę to, co zauważyli inni, potrafisz wydobyć piękno z maxisa, co jest niezwykle trudne :) Wiosna, wiosna... ;) |
Dom mi się podoba, ale jest parę ale :D Łazienka mi się nie podoba, salon i pokój dziecinny i sypialnia są zimne. W reszcie domu czuć wiosnę. Ocena: 8/10
kubuss |
No, no tak szybkich postępów w budowaniu i meblowaniu to ci zazdroszczę. ;)
Widać jak stopniowo i bardzo płynnie się rozwijasz! Obrałeś sobie nie łatwe zadanie, bo cały projekt robiłeś tylko z maxisa, ale efekt jest bardzo ładny! Całość taka kolorowa, tyle wiosny w ogrodzie, że chciałabym się tam znaleźć. Pomieszczenia też ładne, bogato dekorowane, nie przypadła mi zbytnio do gustu tylko sypialnia ze względu na tą czerń. Ocena 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:06. |