![]() |
"Promyczek wiosny" - praca konkursowa [BRAK ZDJĘĆ]
Ten projekt miał być przeze mnie zaprezentowany w konkursie "Pokaż mi swoje wnętrze". Jednak przez moje gapiostwo pomyliłam datę końca konkursu. Jednym słowem- nie zdążyłam wstawić. Ale mimo wszystko dedykuję tę pracę dwóm osobom: Bjork i Luthiee. Zapraszam do obejrzenia :). PS: Zdjęcia mogą się wolno ładować. Dziękuję za uwagę i czekam na oceny w skali od 1 do 10 :)[/b] |
Odp: "Promyczek wiosny" - praca konkursowa
Fajny, szkoda, że nie zdążyłaś wstawić :(
10/10 |
Wszystko to cud, miód, orzeszki i widok palącej się szkoły :D, ale trochę mi za pusto :( 9,9/10
|
Projekt mi się podoba, jest bardzo gustownie urządzony. Wszędzie króluje zieleń, mój ulubiony kolor. W łazience nie przypadła mi do gustu zbyt jaskrawa umywalka. A na zewnątrz nie podoba mi się dach. Ocena: 9/10
kubuss |
Prawdziwie wiosenny :), co nie jest jednoznaczne z tym, że mi się podoba ;)
Zbyt dużo wolnego miejsca, dosłownie wszędzie. Po za tym od kolorów w łazience ja bym dostał chyba oczopląsu XD Ponadto pomieszane różne style i kolory. Ogólnie to naprawdę nic ciekawego, ale i tak szkoda, że nie zdążyłaś wstawić pracy na konkurs. A co mi się najbardziej nie podoba w tym domku? To, że jest on taki 'sterylny' i czysty, żę aż niemiło :P Pozdrawiam! |
Bryła i ogród mi nie przypadły do gustu. Może dlatego, że na zewnątrz wszystko ułożone jest w totalnym nieładzie i to nie w takim fajnym jak w innych pracach, lecz sprawia wrażenie niechlujnego. Nie chciałabym mieć takiego ogrodu. No i do tego ta pustka za domem...
Co to bryły, nie podoba mi się jej kształt, bo jest taki zwyczajny i nieciekawy, chociaż samo wejście i kwiaty, którymi jest obrośnięta są bardzo ładne :) Wnętrza są śliczne, tu nie mam nic do zarzucenia, oprócz tego, że gdzieniegdzie na ścianach jest zbyt pusto. 7/10 |
Ogród mi się nie podoba (sama nie robie lepszych, wiem). W domu ładnie, wiosennie, przytulnie...8/10
|
Podoba mi się :D
Najładniejszy jest ogród. Wewnątrz może nie do końca wszystko do siebie pasuje, ale też jest nieźle. 8/10 |
świetny, widać, że się starałaś.
urządzony fajnie i ze smakiem, plus za "lustrzaną" podłogę : ) ładne dodatki, ale nie podoba mi się umywalka . |
Bryła jest dziwna
Za to w domu jest świetnie, kolory dobrane, tak przytulnie, no i czuć wiosnę! :D 9/10 ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |