![]() |
Fotostory
Poszukuje dodatków które przydadzą się do mojego fotostory
*męskie czarne włosy z odrobiną siwizny *damskie długie włosy,kręcone,czarne (od dziecka do dorosłego) *damskie krótkie kręcone włosy,rude lub kucyki a la Pipi (od dziecka do dorosłego) *piegi( ale bez skinu) *ubrania w stylu...hmm...królowej Elżbiety:) tzn. takie garsoni i żakietami w pastelowych kolorach * mokre włosy: rude i bląd *siwe włowy(nie białe) *duży czarny pies(moze sie nie ruszac bo nie mam Zwierzaków) *styl empire(chyba dobrze napisałam) w ubraniach i meblach * makijaz ze łzami lub rozmazanym tuszem *szlafroki dla kobiet i mężczyzm (szczególnie białe dla niej, ciemne dla niego) Szukałam i nieznalazłam,a naszła mnie wena na napisanie opowiadanie:) Za pomoc dam punkt(jesli ktos mi powie jak to sie robi:) |
Odp: Fotostory
tu są szlafroki ale płatne:
http://www.thesimsresource.com/downl...lub/id/861863/ |
Kręcone włosy- przejrzyj ten temat... Tutaj podane są linki do lokowanych włosów :D
Łzy Szlafroki Podobne troszkę garsonki To na razie wszystko co znalazłam... Pozdrawiam N. |
|
dziekuje,te rzeczy napewno sie przydadzą,jezeli znajdziecie cos jeszcze to wrzucajcie.Opowiadanie juz mam teraz czas na zdjecia
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:38. |