![]() |
Stadion,,Orlik"-clean [BRAK ZDJĘĆ]
Stadion Orlik
Witam, jest to mój pierwszy wyczyn :P Wzorowałem się na naszym boisku w Ożarach,lecz polepszyłem bardzo. Pomieszczenia: -Stadion do piłki nożnej -Stadion do koszykówki -Ubikacja -Przebieralnia Bardzo dziękuję za uwagę i proszę o opinie :):P:D:):D:P:P:):D |
Odp: Stadion,,Orlik"-clean
Szczerze.?
Nie podoba mi się. Myślałam, że będzie tu więcej czegoś a tu tylko kosz i bramki ;o |
Daaagi-Bo to takie boisko w wiosce :)
Tu ludzie przychodzą popatrzec jak grają |
Hmm... takie... przeciętne. Ani jakieś cudne, ani beznadziejne. Toalety i przebieralnia nie przypadły mi do gustu :P
7/10 |
Nie ma u jakiś cudów, ale najgorsze też nie jest. Ładne alejki z tymi kwiatkami itd. Boisko do nogi lepiej wyglądałoby gdybyś użył tam płytek na boiska z sims2desing niż rysował takie coś ;P Przydałyby się też jakieś mini trybuny zrobione np. z fundamentu i podestu zamiast tych parkowych ławeczek. A w przebieralni mogłeś poustawiać te szafki studenckie na korytarz,a nie normalne komody i jakieś wieszaki z pudłami :P
6.5/10 @down: wybacz, nick mnie zmylił ;] |
kago-to-ja-Dziękuję bardzo :)
avenly-Jestem chłopcem!! A poza tym dziękuję za opinię :) |
Uuuu... Zawiodłam się... Myślałam, że będzie to coś fajnego... Strasznie nie podoba mi się boisko do kosza... Ten powtarzający się wzorek
3/10 Czekam na następny domek, tym razem serio taki domek :D Pozdrawiam |
Nysia-Dziękuję :)
Następny domek...może zrobie :) |
No szoku to tu nie doznałen ;] początkowo myślałem że coś naprawdę fajnego a tu coś takiego... Ale doceniam pomysł, chęci i starania :)
Ocena: 7,5/10 Pozdrawiam Matt |
Matti93-Dziękuję za opinię :)...i za to, że doceniłeś starania :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:56. |