![]() |
Mój pierwszy domek [BRAK ZDJĘĆ]
witam oto mój pierwszy domek !!
szkoda że taka słaba jakość zdjęć dom składa się z : kuchni jadalni przedpokoju salonu dwóch łazienek siłowni pokoju do malowania małego biura sypialni czekam na szczere komentarze(a tak pozatym to nigdy nie wiem jak mam urządzić łazienkę) |
Odp: Mój pierwszy domek
Fajny... Tylko go nie widać. Ocenię jak wkleisz zdjęcia.
|
A zdjęcia to my mamy sobie sami wkleić?.
|
Brak zdjęć :)
Jeśli masz problem jak je dodać to zapraszam tu : http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48688 Liczę na zdjęcia już niedługo. Pozdr. Illusion. |
No i trochę zdjęć jest :] choć małe i mało co widać. Bryła bardzo fajna; mi się podoba :P chociaż już kilka widziałam podobnych ...
A wnętrza, hmmm , dlaczego wszystkie brązowe o_O??? No ale, w kuchni mimo to podoba mi się ściana i ten szlaczek :] Czekam na resztę zdjęć. |
Ciemno.
Ale ładne dodatki z neta. Z zewnątrz oprócz samochodu i bryły reszta jest nieładna. ;] Ocena teraz: 6/10 Czekam na dalszą część zdjęć. |
kuchnia jest nawet fajna.
no ale zdjecia fatalne : / |
Hej! W pomieszczeniach jest strasznie ciemno. Następnym razem włącz światła przy robieniu zdjęć. Ogólnie domek fajny. Ładnie umeblowany i taki nowoczesny. Ocena 8/10
|
W pomieszczeniach jest trochę za ciemno (jak już mówiono), ale ogólnie jest ok 7
|
Mnie się dość podoba :)
7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:39. |