![]() |
Odp: Dom rodzinki Sputnik - mój pierwszy na forum!
nie chce mi się pisać... domek nie podoba mi się :/
ocena: 3/10 Pozdrawiam Matt |
Eee, za surowa ocena.. ;p (patrz wyżej)
Domek nie jest jakiś cudowny, ale jakiś okropny też nie jest... Bryła z zewnątrz mi się nawet podoba, szczególnie kolorystycznie, ale we wnętrzu tak za bardzo nowocześnie w stosunku do tej bryły, którą określiłabym mianem wiejskim. Znaczy się, wnętrze nie pasuje jak dla mnie do bryły.. ;p Ta pstrokato zielona kuchnia też odpada. Poza tym - mieszasz style. Nowoczesne dywany ze starymi półkami na książki.. Oo" Odpada. Ogród też nie przypadł mi do gustu. I nie wiem z czym skojarzyć to miejsce ze słonecznikami (przed ostatnie zdjęcie), bo są ławki i chyba powinno to być miejsce do wypoczynku, a wygląda to jak.. przepraszam za wyrażenie, jak jakiś chlewik. Ostatecznie daję 6/10. |
Domek jest wspaniały! Przypomniałaś mi stare dobre czasy, kiedy to domek tworzony był przez kilka pokoleń simów i w końcu wszystko było w nim inne :P Tak też jest i w Twoim domku. I kolejna osoba, która umie wydobyć piękno z maxisa! jak dla mnie bomba siostro!
Pozdrawiam! |
Nie za bardzo :/
W niektórych miejscach są źle podobierane kontrasty (jadalnia), zielona kuchnia w ogóle mi się nie spodobała. Reszta taka średnia. A jakbyś "pobawiła" się trochę kamerą w trybie kamerzysty, to spokojnie zrobiłabyś tej małej łazience zdjęcia ;) 5/10 |
dzięki za oceny, nawet te surowe. XD
Giovánni: właśnie o taki efekt mi chodziło :) aha i "chlewik" to warzywniak, ogród użytkowy. w takich miejscach nigdy nie ma porządku. a ławeczka jest po to, żeby odpocząć w trakcie pracy, nie łażąc w roboczych ciuchach po domu i czystych meblach. jak się ma ogród, w którym się pracuje, to się o tym wie. :P i lubię mieszać style. dla mnie same starocie lub sama nowoczesność to nuuuuda. jeszcze raz dzięki za opinie. :) |
Bryła i ogród się mi nie podobają.
Duży pokój jest fajny, jedyne co mi się w nim nie podoba to czujnik dymu, kominek i lustro. Jadalnia mi się nie podoba, zwłaszcza czerwone krzesła, brzydki kolor. Kuchnia – za zielono, inne kolory i było by lepiej. Łazienka widać że trochę ciemna. Sypialnia Mirki – taka sobie Sypialnia Jowity – bardziej mi się podoba niż poprzednia. Ogólnie: dom jest taki sobie, nie bardzo mi się podoba. |
Bryła domku mi się podoba, zwłaszcza że moje początki na forum były gorsze.
Taki sympatyczny ten domek!:) Uwielbiam dodatki z netu, bo bez nich gra już dawno by mi się znudziła, ale Twój domek jako prawie czysty Maxis strasznie fajnie wyszedł. Uzyskałaś efekt urozmaicenia, który całość bardzo ubarwił.:) |
Cytat:
No a domek, hmmm wszystko jest takie ciemne i ponure, nie lubię zwykłych ponurych domków. Ale sypialnia Mirki mi się podoba. No i kuchnia, nie wiem dlaczego innym nie pasują te *****iste kafelki, dla mnie są git, tylko już nie zielone wyposażenie do nich. Pamiętaj albo jedno albo drugie :) I bryła taaaka nijaka, użyj trochę więcej wyobraźni :) |
Jak na pierwszy domek, to przyznam, że wyszedł Ci rewelacyjnie ;) Zwłaszcza wnętrze ;)
8 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:52. |