![]() |
butterfly park etap I [BRAK ZDJĘĆ]
Witajcie
przedstawiam Wam mój nowy projekt, butterfly park. docelowo będzie on zawierał 12 bloków, etap pierwszy to 4 bloki, zawierające 48 mieszkań 60m2 i 73m2. w skład kompleksu wchodzi również ogród, parking podziemny + garaże osiedle ogrodzone, monitorowane Inwestor ?? ?? Tak, ten z avatara :) |
Odp: butterfly park etap I
pierwszy
te osiedle jest super ale czy mógłbyś chociaż raz dać jak wyglądają mieszkania ale jest to chodziarz 10/10 |
Wiesz doskonale, że budujesz świetne bloki, ale co z wnętrzami? W końcu większość, jeśli już coś tu pokazuje, to jest to UMEBLOWANA bryła ;] Czyżbyśmy się tego w Twoim wykonaniu mieli nigdy nie doczekać? :(
(kolejne) Fajne osiedle :) Tylko... barierki na balkonie są drewniane. Więc po kilku deszczach drewno zgnije, tak? I jeszcze dwa moje spostrzeżenia ;) Zaciekawił mnie ten znak. Niby wszystko w nim jest ok, ale czegoś brakuje... Kryształka nad głową tych ludzików :D (ale chyba dałoby się domalować? ;)) I Inwestor... nie lepiej napisać, że ten, co zawsze? ;D 9/10 |
fajnee ty robisz baardzo fajne bloki ;D
|
Jak ja lubię Twoje projekty i profesjonalne do nich podejście.
Tylko nie wiem, co mogę napisać nowego, czego jeszcze nie napisałam... Jedyne w swoim rodzaju, tak bardzo realistyczne i dopracowane. Jesteś perfekcjonistą i każdy kolejny projekt jest tego dowodem. Gratuluję i szczerze podziwiam :) |
No, faktycznie ładnie i miło :)
Nie podobają mi się dwie rzeczy: 1. Te ciemne uliczki między blokami...są straszne!Już sobie wyobrażam je w nocy, bez żadnej zieleni i oświetlenia....strach kogoś spotkać w takiej ciemnej uliczce o.O 2. DLACZEGO NIE MA UMEBLOWANIA! Pamiętam, że kiedys obiecałeś nam, że zrobisz umeblowanie przykładowe choć jednego mieszkania. Nikt nie mówi, że Ci to musi wyjść- byle były jakiekolwiek meble!!! Przecież kiedyś zrobiłeś taką jakby recepcję, i nie była nawet zła ;) Pozdrawiam i czekam na Twoje kolejne arcydzieła :D |
wybaczcie brak wnętrz, jakoś brak czasu, nastroju i wogóle ....
a jak już ktoś chce tu robić wnętrze to do dyspozycji jest mieszkanie ok 7x9 jednostek-balkon :P dlatego powodzenia z taką malizną :P |
Bryły mi się podobają, projekt sprawia wrażenie profesjonalnie wykonanego.
Roślinność na zewnatrz wygląda nieco gorzej, trochę sztucznie i mało realistycznie. Gdyby choć jedno mieszkanie było urządzone na takim poziomie na jakim są budynki, całość byłaby rewelacyjna, ale i tak wszystko mi się podoba. :P |
Cytat:
Tak czy siak barierki drewniane i tak mi się tu mało podobają he No i takie trochę ponure te osiedle, mimo że bloki są w jasnych i ładnych odcieniach. No i nie zazdroszczę dzieciakom które będą tam mieszkać, no ale w sumie dużo tam podłoża; w klasy pograć mogą... Od frontu mi się podoba:) wszystko dopracowane, ale już do środkowej części osiedla,bała bym się wejść. Bloki wydają się upchane na siłę w tej parceli, no ale ja też żałuje, że nie ma większych ( parceli) Klatka schodowa ładna, też bym chciała w takiej czystej mieszkać heheheeh :) |
Jeny znowu osiedla :O I Tobie chce się to wszystko budować :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:20. |