![]() |
"Theodorus"... [BRAK ZDJĘĆ]
Slawny muzyk pozwolil nam obejrzec swoj apartament.Niestety musial jechac na koncert a oprowadzenia po domu podjal sie jego lokaj Armadus.
:) |
Odp: "Theodorus"...
Całkiem fajny, ale nie podoba mi się bryła i jeszcze parę innych rzeczy.
8/10 |
Bryła mi się niezbyt podoba, jakaś taka płaska. Ale w środku jest bardzo ładny. Zielona łazienka jest po prostu śliczna! Fajnie wygląda ten oszklony dach w hoolu.
|
Ostatnio jakos moderny mnie odpychają o.O Twój nie jest wyjątkiem. Domek co prawda jest użądzony bardzo starannie i dosyć ładnie, z dbałością o szczegóły. Starałaś się dopasowac poszczególne elementy i Ci to nawet wyszło :)
Pozdrawiam! |
Domek jest naprawdę starannie i elegancko urządzony, ale gepard rządzi ! :D
Jedynie co mnie odrzuca, to kącik muzyczny ...........9 |
te motylki na 5. zdjęciu są trochę od czapy. XD
front też mi się nie podoba. za to kuchnia i łazienka są super. no i gepard, rzecz jasna. :D twój dom jest naprawdę fajny i elegancki. :) edit: i może dodaj jakieś rzuty, chciałabym wiedzieć, gdzie co jest. |
Domek nawet fajny ale ma trochę niedopracowań.
Ocena: 8/10 Pozdrawiam Matt |
No bryła trochę za prosta ;)
Brzydkie ściany w sypialni, nie wiem co to nawet na tych ścianach jest... W ogóle w całym domu nie podobają mi się ściany, podłogi i sufity, dziwnie podobierane, za dużo urozmaiceń, tekstur. No i ta roleta nad łóżkiem. Tył domu jakiś taki fajny, przestrzenny he. Bez rewelacji. |
No wybaczcie,ale teraz to się wygłupiliście.
Gepard to to raczej nie jest.Raczej na pewno. Najprędzej leopard. |
szkoda,ze nie ma rzutów,ale ogólnie jest ładnie
niższy plot wyglądałby bardziej delikatnie,wyższy pasuje bardziej z tylu domu 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:27. |