![]() |
Odp: ` NeStyl ` by Jin
całkiem ładny :D
wygląda na zamieszkany ponad to ciekawie się prezentuje a tak offtopic "przedpokój na dworze" nazwałabym... może gankiem XD 10/10 |
Idzie ci coraz lepiej, Jin ;)
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Oby tak dalej! 10/10 |
Jestem mile zaskoczony Twym nowym domkiem. Można tylko powiedzieć, że spieprzyłeś tylko bryłę ^^ Przed wejściem do domku jest za pusto i za ciemno- na pewno nie jest to miłe przywitanie gości :P
I czy wszędzie muszą na środku walać się pstrokate poduszki?! Ale tak ogólnie- przyzwoicie, żeby nie powiedzieć bardzo dobrze. Ps. Obrabiałeś jakimś programem graficznym zdjęcia? Jezeli tak, to przecholowałeś z nasyceniem kolorów ;) |
Domek ładny ale... jest taki jak inne. Nic go nie wyróżnia spośród innych modernów.
Jednak jest dopracowany i nic mu nie można zarzucić. Ocena 10/10 Pozdrawiam Matt |
Cytat:
|
Jin!
Co się stało z Twoimi domkami?! Ten jest całkiem inny! Ten jest super ^-^. Dobra, jedziemy po kolei ;P Ogród: nie pasują mi tu te krzaki w kształcie łezki. Bryła: ten niby taras jest za duży :P A tak to bardzo mi się podoba. Przedsionek: za dużo tych poduszek :P Sypialnia: ogólnie to nie mam do czego się przyczepić, bardzo ładnie dobrany fotel do łóżka. Łazienka: trzeba była zastosować tą samo szafkę a nie, że szuflady jednej wchodzą na druga i nagle znikają (na kącie). Salon: czemu torebka lata? :O Reszta ładna ale wagę dała bym raczej do łazienki. Ogólne wrażenie : chłopie, nie spodziewałam się czegoś takiego po Tobie! Widząc nazwę tego domku pomyślałam ' oho, pewnie znów domek w maxisie, ledwo wstałam nie chce mi się komentować '. Ale takiego cuda się nie dało nie skomentować ;) Pozdrawiam cieplutko x3 |
Fakt, prawie clean=p Boskie drzewka, skąd takie?;] Poza tym przyjemnie, sama bym mogła mieszkać w takim domku, tylko razi mnie to, że wszędzie jest brązowo, i dominują ciepłe kolory. Ale całość robi na mnie całkiem dobre wrażenie;]
|
Wspominałam już że mi się bardzo podoba :P
Domy nie clean wychodzą ci równie dobrze. Nie wiem co więcej napisać :P Nie jest zagracony, ale wygląda na zamieszkały. 10/10 |
Wszyscy słodzą, a ja przestanę słodzić ^^
Ogród: nie podoba mi się to różowe drzewko w ogrodzie, bo "odstaje" od reszty, czyli od zielonych drzewek, - Bryła: ogólnie to jest trochę spieprzona, i na tym ganku tak jakoś za pusto, +/- Przedsionek: nie lubię połączenia kolorów typu "jasny i ciemny", dlatego +/- za przedsionek Kuchnia: jest idealna ;) + Jadalnia: czarne krzesła i brązowy stół >.<, - Sypialnia: podoba mi się, + Łazienka: za tą ścianę dam minusa, ale ogólnie to +/- Salon: +/-, plus za tą cegłę na ścianach Czyli razem: 6 minusów, 6 plusów Ocena liczbowa: 5/10 Miłej nocy życzę :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:35. |