![]() |
House x3 [BRAK ZDJĘĆ]
Dobry wieczór.
Dom ten budowałam chyba najdłużej, bo 24 godzinki :| Nie wiem w jaki sposób bo nigdy nie przekroczyłam 7, ale trudno xD Dom dedykuje: - Katara - misterio - Kubek - bo inaczej pewnie by mnie zamęczył xD - Volturia - Jin _________________ Mam nadzieję, że bryła lepsza niż poprzednie :) Pozdrawiam ;) |
Odp: House x3
Wow
Wszystko świente...:) Taki bardzo nowoczesny Nawet bryła udana 10\10 Dzięki za dedykacje |
a mi sie wlasnie nie podoba. tzn wszystko jest na swoim miejscu, ale tego MoDeRnU tyle juz jest na forum, ze przestalam te domy rozrozniac, hohoho
|
Cytat:
Dziękuje wszystkim za oceny, może ktoś jeszcze?:) |
Na pierwszy rzut oka myślałam, że będzie to taki pusty jakby zimny dom. Jednak świetnie ujęłaś otoczenie w okół tego biurka z laptopem ;D no rewelka, tak samo jak kuchnia - również mi się podoba :)
Ogólne wrażenie - przypomina mi moje stare domy ^^ niedługo może i mój się pojawi na forum ;) kto wie... Bryła: 8/10 Wnętrze 9/10 Ogólnie 9/10 :D |
Ekchm ! CZEGO NIE MA DLA MNIE DEDYKACJI ? :(
Wracając do projektu, jestem mile zaskoczony, ale i też zawiedziony :( Zawiedziony ponieważ kuchnia to totalna klapa :( Reszta jest świetna ... 9 Edit@: Dzięki jednak za dedykację xD |
ciekawy projekt,jedynie nie pasuje mi ścieżka przed domem ,powinny być płytki albo teren w tym stylu,dziwnie robisz zdjęcia,pomieszczenia są duże,wiec odjedz trochę z kamera 10/10
|
Świetny dom :D
A kuchnia jest bardzo ładna :) 10/10 |
Bryła nie bardzo mi się podoba, chyba przez to drewno na ścianie. Ogród jest fajny, ładny, jedynie ta ścieżka prowadząca do domu jest taka nie ciekawa.
Przedpokój - ładny, ale na co ten dywan pod schodami? okropnie to wydląda. Nie podobają mi się też te roślinki, gałązki :P Salon - gdyby nie ta tapeta w kwiatki to lepiej by wyglądało, tzn przy tv jeszcze może być, bo od tej zielonej oddzielają okna, ale przy wieży brzydko to wygląda. Kuchnia - na drugiej fotce ten pojemnik/kosz - jakbym mieszkała w tym domu to by mi on bardzo przeszkadzał. Jadalnia - kominek i ściana przy nim mi się nie podoba, gdyby ściana była wszędzie taka jak ta na drugiej fotce bardziej by mi się podobało. Łazienka - ładna. Przedpokój na górze - jest fajny, podoba mi się. Sypialnia nastolatki - fajna, ładna. Garderoba - za dużo tych luster. Sypialnia rodziców - fajna. Druga łazienka - jedynie kwiat mi przeszkadza. Ogólnie: dom jest bardzo ładny, podoba mi się. |
Ładnym ale nie podoba mi się kuchnia, łazienka 1 i pokój nastolatki. Ta pościel O_O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:30. |