![]() |
Odp: Ul. Kwiatowa 18
Przyjemniutko tu;] Bardzo zgrabnie dobierasz kolory. Nie podoba mi się jednak bryła i elewacja. Ogródek wygląda ja pole minowe;] Dostałabym klaustrofobii w ubikacji, mogłaś poszerzyć choć o jedną kratkę. No i dałabym inną tapetę o kuchni oraz sypialni.
|
podoba mi się w środku z zewnątrz nie za bardzo pasuje mi kolor ściany.
Ogółem 9.5/10 |
Bryła jest prosta i fajna, ale coś mnie w niej gryzie, o tuż to, że w takim wieelkim kawałku ściany znajduje się malutkie okienko i to w dodatku po prawej stronie :( Wnętrze szczerze mówiąc, jak na drugi domek zaintrygowały mi zwłaszcza salom, który wyszedł Ci najlepiej.
Proszę zdradź skąd masz kanapy na ostatnim jego zdjęciu. Czekam na odpowiedź ;) 9 |
Przede wszystkim dziękuję za pierwsze komentarze- nie spodziewałam się tak wysokich ocen ;)
Jinchüüriki- link do tej kanapy był gdzieś na forum. Zaraz spróbuje poszukać :) |
Fajny domek... Razi mnie tylko kolor domu i maxisowe drzwi... Na zewnątrz mogłaś dać inne wewnątrz tez ;) Ale reszta ok... Gdy zobaczyłam pierwsze zdjęcie pomyślałam:"Z tego domu nic nie będzie", ale pomyliłam się w środku jest piękny...
9/10 |
Dziękuję. Faktycznie- bryła kiepsko mi wychodzi, muszę trochę poćwiczyć.
Jinchüüriki- po długich poszukiwaniach znalazłam kanapę! Jest tu: http://www.simplystyling.de/homesims2.html > Objects > Objects with our meshes > Livingroom/Wohnzimmer > strona 1 ;) |
Całkiem ładnie ;) (oprócz ogrodu, bryły i "wyosobnionego" kibelka)
I jeszcze musiałabym się przyczepić do kolorów jakie dobrałaś. Ciemny korytarz- OK. Ale w pomieszczeniu zaraz obok wręcz bijąca w oczy zieleń :/, potem niebieska sypialnia, pomarańczowa kuchnia, neutralne pomieszczenie z kibelkiem (a jak ktoś chce umyć ręce, to specjalnie przechodzić do "normalnej" łazienki?), a zwieńczeniem tego jest równie zielona jak salon łazienka. Następnym razem dobieraj inne kontrasty- nie takie ostre (bo gdzie tam zielonemu do fioletu? :|) 7,5/10 |
Bryła wygląda jak starter, a ogród troszkę Ci nie wyszedł - musisz popracować nad tymi dwiema rzeczami. W środku jest już znacznie lepiej, tu mi się wszystko podoba, kolory są dobrze dobrane, jest przytulnie, aczkolwiek mam zastrzeżenie co do ubikacji - jest troszkę za ciasno. :)
Mimo tego wszystkiego jest bardzo dobrze. Im więcej będziesz ćwiczyć, tym lepsze będziesz miała domy. |
Ujdzie w tłumie :P Ogród ma za dużo drzew ;) Mogłaś zrobić jakiś basen, ławeczki itp. Bryła jest za żółta.
Edit: 300 post :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:32. |