TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   ''Baśka'' by Sheba [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50781)

Sheba 24.05.2009 15:31

''Baśka'' by Sheba [BRAK ZDJĘĆ]

Po tak długiej przerwie zdecydowałam ,że trzeba coś zdziałać ;) No i zdziałałam :P Projekt ten nazwałam ''Baśka'' ,z niewiadomych powodów :)
Dedykacja dla Marianka ^^
Zapraszam !

---------------------------------

Pozdrawiam:
Sheba

Gio 24.05.2009 15:45

Odp: ''Baśka'' by Sheba

Projekt powiedział bym, taki typowo amerykański ;)
Choć trochę przeszkadza mi tu ilośc kolorów kontrastujących ze sobą na każdym kroku i dosyć dziwna bryła ;)
Ponadto w domu jest za pusto i w niektórych miejscach za ciemno. Jest to prawie sam maxis, więc nawet Ci to wyszło :)

Pozdrawiam!

Sheba 24.05.2009 15:48

;) Dzieki za miłe słówka co do pustości to fotki tak wyszły bo robiłam je za pomocą 'TAB'u' i + oraz - więc tak powychodziły ,w grze są normalnie zapełnione ,bos ama nie przepadam ,za pustotą ;)

Gio 24.05.2009 15:50

No chyba mi nie powiesz, że ten korytarzyk od wejścia jest full zapełniony, bo tam oprócz kwiatka i wiszącej lampy nic nie ma :P (rzut prawde Ci powie :D)

Sheba 24.05.2009 15:57

No dobra wygrałes :D Poddaje się ^^

amite 24.05.2009 15:58

Bardzo mi się podoba twój domek chciałabym w nim grać ale obecnie nie mam simsów bo mi sie płyta porysowała i sie nie da zainstalowac . ;((

Sheba 24.05.2009 20:52

Dzięki ;) Może dam do ściagnięcia ;)

Marian... 24.05.2009 22:11

O, miło mi, dziękuję za dedykację, czuję się zaszczycony...
Od dłuższego czasu nie odzywałem się na forum, choć często tu zaglądałem i widziałem wiele wspaniałości, których nie miałem czasu skomentować. Teraz mam jednak zamiar nadrobić zaległośći.

Oj, Sheba, burzę kolorów tu widzę ;p
Zaskoczyłaś mnie wykorzystując piaszczysty teren, bardzo nietypowe.
Przyznam, że bryła wyszła dość zgrabnie, jest jednak drobne "ale" - chodzi o kolor okładzin. Nie mam pojęcia jakich ja bym użył, ale myślę, że można je było lepiej dopasować. Pochwalam natomias kombinacje z dachem. Są one nieco niezgrabne, ale tylko i wyłącznie przez ograniczenia gry. Czasem wyłazi on tam, gdzie go nie powinno byż, ale rozumiem, że nie da się tego ominąć. Sam się czasem z tym problemem borykam.
Wnętrza są zgrabne.
Jeszcze coś tu napiszę, bo mam co, ale niestety muszę lecieć. Potem zedytuję post, albo napiszę nowy. W każdym razie to nie koniec. Ta chałupka ma sporo plusów...

Upadła Dusza 25.05.2009 11:13

Bryła nie badzo mi się podoba. Ogród - jak na pustynie może być.
Korytarz - nie podobają mi się ściany. Łazienka - za duże okna, brzydka podłoga, pusta.
Kuchnia - byłoby ok, gdyby nie te dwa dywaniki. Salon - okropna podłoga. Sypialnia - brzydkie kolory ścian, podłoga też, no i bardzo pusto. Piętro - lepiej by wyglądało gdyby ściany były tylko czerwone. Łazienka - panele podłogowe w łazience nie bardzo pasują.
Ogólnie: jak dla mnie w domu przydało by się troche nie dużych zmian ;)

Tasha- 25.05.2009 14:51

ładna bryła, w środku też oprócz łączonej maxisowej podłogi. 9\10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:04.