![]() |
Kleo [BRAK ZDJĘĆ]
:okay::okay:
|
Odp: Kleo
Pomysłowa bryła, ale przypominająca mi już jedną, która była zamieszczona na forum. To znaczy elewacja mi trochę na myśl na sunęła w/w projekt.
Wnętrze nie podoba mi się. Dużo wolnej przestrzeni. Mam wrażenie, że nie miałeś(aś) pomysłu na wnętrza. Z mojej strony to tyle. |
Cytat:
ps Bryłe sam robiłem nic nie kopiowałem |
Łał bardzo ładnie, tylko troszkę za pusto w kuchni ;) 8
|
Zdjęcia z trybu budowania ! :P
Fajna bryła, może tylko ciut za duże okna. A co do wnętrz to takie sobie, do przyjęcia, niezłe, ale nie ma też czym się przesadnie zachwycać. |
Cytat:
Nie chodzi mi o przepych, ale z tego budynku można zrobić dwa mieszkania, jest strasznie dużo miejsca i nie wygląda to fajnie. Człowieku, nie można się z tobą dogadać... |
Dom mi się podoba, nowoczesny nie ma w nim przepychu. Ogólnie to jest fajny. Ocena: 10/10
kubuss |
Bryła się mi nie podoba. Ogród - z przodu ładny, z tyłu - nie. Ten niby basen mi się nie podoba.
W kuchni nie podoba mi się to długie okno, pomieszczenie jest duże i puste. I jeszcze ten szklany sufit. Łazienka - na co komu w łazience tyle kwiatów? Brzydkie kolory ścian i podłogi. W sypialni za duże okna, gdyby chociaż były jakieś firanki/zasłonki... Dom nie bardzo mi się podoba. |
Domek ani nie ładny, ani nie brzydki- przeciętny
Czyli.... 5/10 |
Domek fajny, pasi mi praktycznie wszystko ;]
Ocena: 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:30. |