![]() |
Odp: Dom " Wiejski sentyment "
OoO
Zatkało mnie OoO to jest przepiękne ^^ |
fajny domek,a najbardziej podobają mi się ....majtki na lince :)
|
Bryła nawet fajna, ogród tak samo. Kwiaty w klatkach (czy w czym one tam są) mi sie nie podobają. W sypialni to coś nad łóżkiem. Jest jeszcze kilka rzeczy które mi się nie podobają, ale bardzo mało. Ogólnie dom jest bardzo ładny.
|
Telepatia.
Aniołku, ukradłaś mi pomysł :P xD Domek jest oczywiście przepiękny, masz wielki talent. Projekt bardzo fajnie oddaje ten wiejski klimat, choć chatka z zewnątrz wygląda na troszkę 'zdezelowaną' :P |
Jak zwykle świetny :D
10/10 |
aniołku nie będę wiele mówić, wiesz(bo chyba gdzieś pisałam), że uwielbiam ten styl i jestem Twoją fanką:D Razi mnie tylko ten zakratowany świecznik w pokoju dziennym.
|
Wiesz przecież, że wszsyscy kochają Twoje prace, więc nawet nie musisz się o nic martwić, tylko robić domki :D
Świetny- bardzo przypomina mi domek Ani z Zielonego Wzgórza z jednego filmu :) Doskonała perfekcja! Pozdrawiam! |
Dlaczego twoje domy muszą być zawsze tak fantastyczne? Nie ważne czy to willa czy wiejska chata wszystko zawsze wygląda pięknie....
10/10 |
Ooo jestem mile zaskoczony Twoją pracą ;)
Mam tylko jedno zastrzeżenie do projektu bryły :( Coś mi w niej nie pasuje, ale konkretnie nie wiem co :D Każdy Twój domek ma taki cudny urok. Jak ty to robisz ? :O |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:32. |