![]() |
Impreza
Witam. Kiedy chcę urządzić jakąś imprezę i chcę zaprosić na nie osoby, to maksymalny limit osób zawsze wynosi 2. Nieważne, czy mam duży dom, czy mały, czy mam dużą rodzinę, czy nie, to zawsze limit wynosi 2. Dlaczego? Da się coś z tym zrobić?
|
Odp: Impreza
u mnie zawsze bylo 4
moze to zalezy od tego ilu znajomych/przyjaciol maja twoje simy |
Twoje simy nigdy nie zaproszą więcej simów, aniżeli ma sim, który ich zaprasza znajomych ;)
|
Mam bardzo wielu przyjaciół (8 chyba). Znajomych około 20. Mogę tylko 2 zaprosić :(
|
Jest kod na większą liczbę gości,już Ci go podaję:
intprop maxnumofvisitingsims (liczba) |
słyszałam gdzieś, że zależy to także od ustawień ekranu chyba ;)
|
Nie od ustawień ekranu, a wydajności komputera. Przy starym zestawie mogłam zaprosić maximum czterech simów, a po wymianie niektórych części, ta liczba zwiększyła się do dziewięciu.
|
Więc jeżeli użyję kodu, który podała asia12 (dzięki :) ), to możliwe, że komputer się zawiesi, czy coś?
|
Nie,to jest zwykły kod,który wpisujesz w okienku kodów:)Nie ma możliwości,żeby komputer się zawiesił:)Bardzo często używam różnych kodów i komputer ani razu mi się nie zawiesił:)
|
Ale skoro maksymalna ilość gości zależy od jakości komputera, to czy nie będzie się zacinać przy większej ilości? Jednak jak wprowadzam się na nowo, to odwiedza mnie troje gości i nic się nie zacina.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:53. |