![]() |
Jaki dodatek byście chcieli?
Tak mnie naszło... jestem ciekaw, jakiego dodatku spodziewacie się pierwszego, co w ogóle chcielibyście zobaczyć w najbliższych dodatkach do The Sims 3?
|
Odp: Jaki dodatek byście chcieli?
The Sims 3 Modern Style Stuff ;)
|
zwierzaki, pory roku:D
|
Na pewno Cztery pory roku, ale także coś z jazdą konną. Albo ogólnie ze zwierzakami;)
|
dla mnie niezbędne są pory roku
|
Przepraszam was bardzo, miała być ankieta, ale nie wiem, dla czego jej nie dodało, no trudno :( A sam zapomniałem napisać, co ja bym chciał: ja bardzo oczekuję zwierzaków, ale nie tylko piesków i kotków, ale całego gospodarstwa domowego, uważam, że wraz z TS3 nadeszła pora na taki rozmach. Chciałbym również, żeby połączone zostały dodatki własny biznes, nocne życie i osiedlowe życie w jeden, bo wiążą się ze sobą bardzo. Myślę, że EA nie straciłaby na tym ponieważ jest jeszcze mnóstwo różnych elementów, które można zamieścić w dodatkach. :) Czekam również na ciekawych NPC takich jak wampiry, zombie pani Zadecka czy... Tragiczny Klaun. Wiem, wiem on spoczywa na cmntarzu w Sunset Valley, ale to tylko Ester Egg taki, przecież akcja TS3 toczy się kilkadziesiąt lat wstecz, więc Klaun musiałby wtedy żyć :D
|
do szczęścia potrzeba zwierzaków, własnego życia i cpr :) Reszta mi jest niepotrzebna.
|
dla mnie biznes. i jakieś nowe możliwości np. budowanie miasta w TS 3. gdy sim jest burmistrzem. i rzeczywiście zwierzaki.
|
Oczywiście: CPR! Ale też zwierzaki i coś w stylu 'Czas Wolny'.I jakieś mini-packi !
Tak na marginesie,to sądzę,że gra w TS3 narazie jest dosyć nudna,bo przyzwyczailiśmy się raczej do wielu możliwości,dodatków.Spróbujcie zagrać w TS2 bez żadnych dodatków...Wychodzi na to,że TS3 jest ciekawsze.A gdy jeszcze zrobią dodatki... ;) |
Popieram poprzedników, zwierzaki i pory roku, ale te zwierzaki faktycznie jakieś rozbudowane. Więcej zwierząt i większe możliwości.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:27. |