TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Nie mogę pobrać okolicy! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50969)

Magdzioolek936 08.06.2009 18:26

Nie mogę pobrać okolicy!

Słuchajcie,kupiłam sobie TS3 EK jeszcze w piątek,ale dziś chciałam porać sobie te darmowe bonusy.2 samochody pobrałam bez problemu,gdy tylko zabrałam się za okolicę.Gdy chciałam ją kupić wyświetlił się komunikat,że jest już kupiona i będzie do pobrania w Moim koncie. Gdy klikam tam,gdzie pisało że ma byc,rzeczywiście jest,lecz jednak wcale nie chce się pobrać.Moglibyście pomóc mi w pobraniu tego miasta? Proszę ;))))

Pzdr =*

martusia_re2 08.06.2009 18:51

Odp: Nie mogę pobrać okolicy!

no więc miałam podobny problem że nie było żadnej reakcji po kliknięciu by pobrać. ale gdy odpaliłam kompa od nowa ten problem się nie pojawił i bez problemu pobrała mi się okolica. niewiem może u ciebie to tez pomoże. :)

Elektra 08.06.2009 18:54

gdzie to dac jak juz pobiore ? OO

gangheroni 08.06.2009 18:56

C:\Documents and Settings\Ania\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads

Nie warto mam wszystkie dodatki i powiem tak : beznadzieja

tusiaaa3 08.06.2009 18:57

ja już pobrałam tą okolicę, ale jak wchodzę w grę to nigdzie jej nie ma ;|

Magdzioolek936 08.06.2009 19:00

Na stronie TS3 radzą,żeby spróbować inną przeglądarką-podobno u nich pomogło ;)
Zobaczymy ;))

gangheroni 08.06.2009 19:01

O boże odpalasz Sims 3 i wyskakuje Ci okienko nie? Wchodzisz w pobrane klikasz Wybierz wszystko a potem klikasz instaluj i koniec.

@up Polecam Mozille

Magdzioolek936 08.06.2009 19:40

Gangheroni,Ty czytałaś,o co mi chodzi?Bo mam dziwne wrażenie,że nie...

A propo tematu:Już sobie poradziłam,wystarczyło zmienić przeglądarkę ;*

gosiata1 09.06.2009 21:35

JA też mam problem z pobraniem okolicy,mam tylko jeden samochód pobrany,a reszta nie chce się zainstalować.Też mi wyskakuje że już pobrałam i co z tego,jak tego nie ma w rzeczywistości .

Bloo 10.06.2009 10:24

hej. Przepraszam za OT ale bardzo chciałabym jak najszybciej uzyskać odpowiedź...
Mój problem związany jest z rejestracją. Założyłabym nowy temat, ale nie mam jeszcze do tego uprawnień.
Kiedy się rejestruję na stronie głównej The Sims 3 i klikam końcowe już 'Zapisz się' nic się nie dzieje. Po prostu odświeża mi się strona... Czy to również związane jest z przeglądarką? Mam Avant Browsera, ale próbowałam też rejestrować się z Explorer'a... niestety z takim samym skutkiem!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:19.