![]()  | 

Kody-potrzeby sima 

Jeśli ten temat gdzieś już się pojawił to przepraszam . 
	Ale może jest szansa , że go jeszcz nie było. A więc: Czy w THE SIMS 3 jest kod na podniesienie potrzeb sima? W dwójce było coś z "boolProp testing.." gdzie można było regulować paski potrzeb.W trójce chyba powtarzam chyba tego nie ma bo nawet boolpropa nie moge wpisać... No nie wiem. Oczekuje pomocy. :)  | 

Odp: Kody-potrzeby sima 

testingCheatsenabled true  -  Włącza tryb Debug Mode. 
	Klikasz na Sima i zmieniasz mu wiek, klikasz na skrzynkę pocztową i wybierasz jedną z wielu pozycji, można tym sposobem podnieść wszystkie życiowe potrzeby do maksimum. O ile się nie mylę, potrzeby już wtedy nie opadają (nie wiem, nie grałam w takim trybie zbyt długo, co to za zabawa ;P)  | 

Ok.Thank you. :) 
	Tak myślałam,że musi być na to jakiś sposób :)  | 

Tak, zawsze znajdą jakiś sposób, żeby ułatwić graczom życie ;P Choć według mnie taka zabawa z kodami to nie zabawa, tylko straszliwa nuda ;) Ten tylko sprawdzałam, czy działa, i mam nadzieję, że nic nie pokręciłam ^^ 
	 | 

a jest cos w stylu maxmotives? 
	a jak sie wpisze ten testingcostam to mozna po protu podciagac/obnizac potrzeby, jak bylo w 2?  | 

tak. tylko trzeba pamiętać, żeby wyłączyć pauzę w grze. 
	 | 

a jak nie wylacze to co sie stanie? 
	 | 

Będziesz się denerwować, że kod nie działa, bo nie będą się przesuwać paski potrzeb :) Zresztą, sama spróbuj :) 
	 | 

aha ;D 
	dziekuje  | 

A mi później te potrzeby opadają :/ Jest coś, żeby można je zatrzymać na stałe? 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:26. |