![]() |
Problem po wywaleniu folderu z M. Dokumentów
Witam! Mam pewien problem, gdyż wyrzuciłem folder EA Games z Moich Dokumentów, bo chciałem zagrac sobie od nowa "czystymi" rodzinami. Ale gdy wchodzę w Miłowo na koniec ładowania wyskakuje błąd, że nastąpiło uszkodzenie podczas ładowania. Co zrobić. Od razu przepraszam jeśli taki temat już był.
|
Odp: Problem po wywaleniu folderu z M. Dokumentów
Hmm, wydaje mi się, że gra powinna automatycznie stworzyć nowy folder przy włączeniu gry. Pozostaje przeinstalowanie gry. Na pewno pomoże. Pozdrawiam.
|
Przepraszam, że wcinam się do tematu, ale myślę, że nie opłaca się zakładać nowego.
Więc mój problem tkwi w tym, że chciałam zrobić kopię zapasową folderu EA Games. Skopiowałam, wkleiłam na pulpit i zainstalowałam dodatek. Później weszłam, aby sprawdzić czy folder EA został. Okazało się, że tak więc chcąc usunąć skopiowany folder wyskakuje mi, że nie mogę, bo jakiś program go używa. Proszę o pomoc. |
Cytat:
|
Mere - może usuń ten folder jeszcze raz, a następnie uruchom grę. Jeśli i to nie pomoże, to tak jak już wspominałem - reinstalka. ;P
|
Dobra, problem się jakoś rozwiązał (ale pusto w tym Miłowie :/ ). Ale i tak dzięki za pomoc ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:50. |