![]() |
Odp: Murowany Domek
A więc Dido [?!] Jak możemy nie krytykować, jak człowiek uczy się tylko poprzez dobrą krytykę innych. Po za tym chyba wiesz co dajesz na forum, a przynajmniej masz na dzieję, że nie wywalą Cię za to na zbity pysk.
Tutaj jednak o zbitym pysku mowy nie ma :D Domek bardzo mi się podoba- bryła ciut rozjechana, ale pasi. A wnętrza są cudne :) Pozdrawiam! |
Cytat:
a mnie się domek podoba,jest ciekawy 10/10 |
Właśnie, jest ciekawy, miejscami trochę pusto, ale ogólnie 9,5/10.
|
Mi się spodobał.
Bryła fajna,taka ciekawa. Wnętrza ładne,przypadły mi do gustu. Takie..przytulne (: 9/10 |
Domek bardzo ładny. Mogłaś wstawić rzut z góry, bo nie mogę stwierdzić jaka jest bryła, ale z pierwszych kilku zdjęć wynika, że ładnie się zapowiada.
Nie podobają mi się kwiaty, te niebieskie, przy oknach. Jest ich za dużo i w ogóle są jakieś wielkie i zasłaniają okno. W salonie jest brzydka tapeta. Mogłaby być bez tych wywijasów na górze. I jeszcze kuchnia: nie podobają mi się kolory sprzętów AGD i dywan. |
Mi się średnio podoba ;/
Łazienka i salon mi się nie podobają Bryła brzydka. 7/10 |
Cytat:
Domek elegancki, bryła nawet, nawet tylko dach można było położyć nieco inaczej. Ogród pusty. Wnętrza przytulne i niebylejakie. Ogólnie podoba mi się, 7/10 :) |
Dido, bardzo ładny domek ;) Tylko nie podoba mi się ogród i bryła :(
Wnętrze za to jest piękne i przytulne ;) 8/10 |
Mało ciekawe rozplanowanie pokoi, wyszło dosyć klaustrofobicznie, ale ogólnie nie jest źle, jak na pierwszy domek. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:30. |