![]() |
Przeniesienie folderu EA Games
Ponieważ mam 3 dyski, a na głównym (C) nie mam już zbyt wiele miejsca, chciałabym przenieść folder EA Games na inny dysk. Czy coś takiego jest możliwe? Jeśli tak, to jak to zrobić?
|
Odp: Przeniesienie folderu EA Games
Gdy przeniesiesz, starcisz wszystko z gry, myślę, że nie da sie tego "przenieść".
|
O który folder ci chodzi? O ten z gry czy z zapisami gry? Zresztą nieważne. Obu nie wolno przenosić gdziekolwiek indziej niż są.
Edit: Możesz zrobić jedynie tak, że odinstalujesz simsy z dysku C i zainstalujesz na innym. Wtedy wszystko będzie ok. |
Miałam na myśli ten z zapisami gry. A czy nie ma sposobu by przy instalacji ustalić, aby gra zapisywała pliki gdzieś indziej? Gdzieś chyba już o tym, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć.
|
Nie, ponieważ zapisy zapisują się w Twoich Dokumentach i one znajdują się na dysku, na którym zainstalowany jest Windows, czyli podejrzewam, że C.
|
To w takim razie mogłabym zmienić 'położenie' Moich Dokumentów?
|
Nie, ponieważ gra nie rozpozna tych zapisów na innym dysku. Utworzy nowe.
|
Miałam na myśli, czy mogłabym po prostu zmienić ogólne położenie Moich Dokumentów. Domyślnie są one na dysku C, ale co gdyby były na innym?
|
Aha, wybacz, nie przeczytałem dokładnie. ;) A jednak można zmienić położenie Dokumentów.
http://www.centrumxp.pl/WindowsXP/42...__folderu.aspx |
Dziękuję ci bardzo :)
Można zamknąć temat. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:46. |