![]() |
Yellowbrick [BRAK ZDJĘĆ]
Domek utrzymany w stylu klasycznym. Nie ma ogrodu, bo gra niestety zbyt wolno mi chodzi i już nie miałam cierpliwości go robić. Zachęcam do oglądania :)
|
Odp: Yellowbrick
Nie miałeś cierpliwości ogrodu robić, huh ? :D
A to co jest przed domem, to garaż, tak ? :D Wracając do projektu, szczerze jest bardzo udany, udało ci się zachować tak fajny klasyczny klimat 10 |
bryła bardzo fajna :) wnętrze również. Ale w łazience mi trochę ten prysznic nie pasuje. Ale niech stracę xD ocena: 10/10
|
Ogólnie brała domu i jego zewnętrzny wygląd bardzo mi się podoba; jest prosty, klasyczny ale ładny. Ogólnie cały dom ze sobą współgra i nawet pasuje do lokatorki :) No nie mam żadnych zastrzeżeń:)
|
Bardzo fajne, tylko nie podoba mi się bryła i te ogniste lampy przed domem :D
Klasyk pierwsza klasa. 9,5/10 |
Pierwsze wrażenie - śliczny, przytulny, z charakterem, DUSZĄ.
Bryła - zgrabna, prosta, fajne kolory 10/10 Front - trochę naćpane; za dużo. Fajny pomysł z miejscem na samochód 9/10 Wnętrze - trzyma klimat. Nie mój styl, ale bardzo ładnie. Najbardziej podoba mi się łazienka. Nie mam się do czego przyczepić. 10/10 Zdjęcia nocne plox!!! ^^ 9,(6)/10 |
Bryła nawet ładna. Ogród może być.
Sypialnia jest fajna. Salon - troche za ciemny. Ta sofa przy drzwiach bardzo mi się nie podoba, gdybym tam mieszkała to by mi bardzo przeszkadzała. Kuchnia też za ciemna. Łazienka to samo, jeszcze ta roślinka, jedno okno by starczyło. Ogólnie w domu jest ładnie, ale jak dla mnie troche za ciemno. |
Baaardzo ładna bryła =d
Wnętrza fajne,większość tak jakby eleganckich się wydaje. Te lampy przed domem mi tylko nie pasują. 8/10 |
Wszystko przeżyję ale kanapie w drzwiach mówię nie. Reszta mi się podoba. Ocena: 10/10
kubuss |
Ślicznie i przytulnie :) Też zwróciłam uwagę na kanapę stojącą w wejściu - nie pasuje ona w tym miejscu. Sądzę, że wystarczy kominek, kanapy po prostu nie musi być ;)
Poza tym wszystko naprawdę świetne! 10/10, bo co się będę rozpisywać ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:26. |