![]() |
Beznazwny dom [BRAK ZDJĘĆ]
Witam ;)
Domek cholernie nie podoba mi się na zewnątrz, zawsze byłem lepszy w wystroju wnętrz. Mimo to postanowiłem go pokazać. Zdjęcia były robione raczej na szybko i to to jest przyczyną niepościelonego łóżka, simki wychodzącej do pracy etc :P Pozdrawiam. |
Odp: Beznazwny dom
Więc tak
Bryła - ładna i kolorystycznie i w kształcie. Ogród - przydałoby się z tyłu paru drzewek,ale jest Ok. Kuchnia z jadalnią - boska nic do dodania Salon - nic do gadania Sypialnia - Za jaskrawe tapety Łazienka - no właśnie brakuje zdjęć łazienki. A tam,dam ci 10,nie mam serca dać inaczej. PS.Dasz do ściągnięcia? |
Bryła jest baaardzo fajna.
W pomieszczeniach panuje określony styl,jest dość przytulnie. W sypialni straszni mi się spodobała tapeta. zasłużone 10/10 |
ładnie urządziłeś ten dom tylko szkoda, że jest tak mało pomieszczeń.
i bardzo podoba mi się sypialnia, wygląda na taką przestronną. |
Bryła domu jest dość ciekawa, wnętrze jest urządzone klasycznie i "apetycznie". I widzę, że nie tylko mnie poruszyła sypialnia ;p mimo, że nie lubię koloru zielonego ten do mnie przemówił :) ŚLICZNIE. tylko jedno zastrzeżenie trochę pusto mi przy tym basenie na I zdjęciu ;p ale tak cud malina
|
nie dałeś łazienki ^^ ale mimo tego chlornie mi się podoba :D
10/10 |
Co do łazienki- rozumiem, że mogą załatwiać się pod krzaczkiem w ogrodzie :D
A domek cudowny- powiem nawet- najlepszy jaki widziałem na tym forum do tej pory w trójce. Wyjątkowo Twój przypadł mi do gustu :) pozdrawiam |
Bardzo fajny domek, fajna bryła i urządzony ok :) troszkę za jaskrawa tapeta w sypialni, ale i tak jeden z fajniejszych domów na forum :) i właśnie gdzie łazienka? :D
czekam aż dasz go do ściągnięcia:D |
Co tu dużo mówić? - Jest naprawdę świetnie, a zdjęcia estetyczne i dobrze wykadrowane. W ogóle zgadzam się z Giovannim najlepszy dom w trójce jak na razie! :d
|
Bardzo ładnie urządzone wnętrze. :) Faktycznie szkoda, że nie ma zdjęć łazienki, ale może edytujesz i dodasz. :) Z zewnątrz nie podobają mi się te panele drewniane, ale to moje subiektywne odczucie. :) Natomiast pomysł z wiatą dla samochodów bardzo dobry.
Edit: Łazienka również bardzo ładna. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:31. |