![]() |
Odp: Mały Domek Na Przedmieściach
z zewnątrz dom jest urządzony skromnie, ale ładnie. salon w ogóle mi się nie podoba, tapeta jest przeokropna, gryzie się z nowoczesną łazienką. przydałyby się jakiekolwiek ozdoby wokół TV... jeśli lubisz kolor fioletowy to łazienka i sypialnia niech będą, kwestia gustu :)
|
aneczka90-90 ... ozdoby wokół Tv są. Jest wiszący kwiatek i zegar ale na zdjęciu go nie ujęłam, mój błąd ;)
|
Wewnątrz jest wspaniały :) Taki właśnie jaki ma być domek na przedmieście. Choć dziwny trochę kącik z TV, ale się nie czepiam.
Z zewnątrz jest nieźle, ale do perfekcji Ci brakuje dużo ;) pozdr. |
Bryła nawet fajna, ale co do tapety w salonie to zgadzam się z aneczką90-90, jest paskudna! Podoba mi się fioletowa sypialnia wraz z łazienką. Nie jest źle, nawet dobrze. Ocenka: 7/10. Czekam na kolejne domki.
|
jak dla mnei wszystko ok ale ten pokoik z TV za szary ja dam tyle co up czyli 7/10
|
Wewnątrz jest ok. Bryła trochę kiepskawa, ogólnie jakiś taki mały. 8/10
|
Nie ejst zle.
Bryła cos mi nie pasuje,ale nvm. Wiekszosc zdjec jest robiona z gory,nie lubie tego,jakby przeszkadza mi to w ogladaniu. W salonie nie podobaja mi sie tapety,okropna sa. Lazienka na gorze jak najbardziej mi przypadla go gusty,tak samo jak pokoj Carli 6/10 |
jest oki ale nie podoba mi się tylko ta kuchnia i salon.. a reszta fajna jak na drugi domek:)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:43. |