![]() |
Odp: 4 Non Rustics
Bardzo ładny domek, aczkolwiek od strony basenu nie prezentuje się ciekawie.
Proste, przytulne, pomieszczenia. Tylko ściany mogły by być w innym kolorze niż biały. Fioletowa łazienka też niezbyt. Chciałbyś mieć fioletową łazienkę? o.O Dziwnie wygląda wanna w drugiej łazience. |
Ladny domek tak wlasciwie.
Ogolnie to ladne pomieszczenia,takie przytulne...Najbardziej spodobala mi sie fioletowa lazienka,nie wiem czemu :p W drugiej lazience to ta wanna wanny imo nie przypomina,w ogole to pomieszczenie nie przypomina lazienki wg. mnie. Chodzi mi o sciany i wystroj. 6/10 |
Co by tu napisać... nie za wiele będzie, bo wszystko jest fantastyczne!! Tylko to podwórko :) A tak to mi się podoba.
|
adamsstr - może załącz lupe albo mikroskop do tych malutkich zdjęć ;)
Z przodu bryła ładnie się prezentuje, z tyłu wygląda dużo gorzej. Nie podoba mi się fioletowa łazienka, oczywiście kwiatek też sie mi bardzo nie podoba, no i troszke pusto jest. W drugiej łazience - duże okno, wanna na środku, fontanna i kwiaty mi się nie podobają. Reszta pomieszczeń jest ok. Edit: Cytat:
|
Wystarczy kliknąć na dane zdjęcie a się powiększy: nie wierzę, że nie miałaś z takimi miniaturkami do czynienia :)
|
Z przodu bryła bardzo fajna, ale z tyłu płaska strasznie:/
Umeblowanie ok, nie dopatrzyłam się większych błędów oprócz ciemnej sypialni i salonu. |
Hm... Fajna bryła, taka modern O..^ Uwielbiam takie
Wnętrze też ładne, w sumie brak zastrzeżeń 10 |
Bardzo ładna bryła:) W salonie też wszystko do siebie pasuje, szkoda tylko że takie małe zdjęcia. Nie podobają mi się zupełnie kolory w łazience dal gości za to kuchnia jest świetna. Sypialnia zbyt pusta i zimna. Ogólnie ładnie 7,5/10
|
Podoba mi się ;D Ładnie, nowocześnie, przestronnie. Ocena: 10/10
kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:13. |