TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   nikczemny szarlatan (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51577)

olgamaxx 20.07.2009 09:58

nikczemny szarlatan

Hey. Pojechałam moją Simką na parcelę publiczną i tam pojawił się jakiś facet, który nazywał się nikczemny szatan. Nie można było nawiąząć z nim żadnej rozmowy, ani nic. Był ubrany na czarno, z takim jakby cylindrem i miał 1 soczewkę .. Kto to jest i o co w tym chodzi ?

Aya de Chat 20.07.2009 10:08

Odp: nikczemny szatan

nikczemny szarlatan z tego co wiem :) i pojawił się chyba w podróżach. może on okraśc Twojego sima a Twój sim może mu nakopac jak go okradnie :D
Ale sam szarlatan wybiera sobie ofiary ]:-> Wtedy masz na górze w kolejce okienko 'wita mnie' :)

Remus Lupin 20.07.2009 11:52

Mnie jeszcze nie okradł podobno jest ich czterech jeden w takim garniturze a pozostali w każdej parceli inny jak pisze w encyklopedii mnie jest tylko interakcja "Co tu jest ciekawego?" a ten temat powinien wylądować do Podróże chyba,że ten kiesznkowiec jest w OŻ bo nie mam.

Alisha 20.07.2009 14:44

Uwazajcie, bo to zlodziej. Moze Was okrasc.
Niedawno zanim dostalam Sims 3 bylam swiadkiem jak okradl Pania Zadecka, ale - oczywiscie oberwal jej legendarna torebka :D

Remus Lupin 20.07.2009 14:58

A kto wie gdzie mogę spotkać czwartego szarlatana w tym garniturze bo to jest dział OŻ ale ja nie mam OŻ.

Aya de Chat 20.07.2009 22:08

w okolicach wakacyjnych najczęściej ;) przynajmniej ja tak spotykałam.

Vanitas 21.07.2009 10:07

Często jest też na parcelach hobbystycznych, jeśli masz dodatek Czas Wolny :)

Alene 12.08.2009 09:34

Kiedy miałam zainstalowane jeszcze The sims 2 Na studiach (musiałam odinstalować :( zasłaby komputer). To spotkałam tego szarlatana w siłowni na terenie kampusu. Moja simka ćwiczyła i nagle podszedł do niej ten szarlatan. Przywitał mnie grzecznie i... okradł, a że dobrze była wysportowana i miała maksimum kondycji to rzuciła sie na niego i pobiła. Popatrzyłam w ilość pieniędzy na koncie i przybyło do sumy ;)

Remus Lupin 12.08.2009 10:41

hmmmmmm to dziwne bo u mnie spotkałem tego Szarlatana przywitał się ze mną i mnie okradł a co zrobic,żeby mnie okradł chciałbym zobaczyć jak mój sim który wypoczywo we Wiosce Takemizu leje tego złodziejaszka

kaja13- może miałaś połączenie dodatku Podróże i z dodatkiem Na Studiac.

Alene 12.08.2009 14:20

Tak, tak. W końcu szarlatan dochodzi w podróżach, a kradzież miała miejsce na siłowni, na terenie kampusu.
Szarlatana nadal widuję na rozmaitych parcelach. Niestety tak jak już mówiłam, nie posiadam dodatku na studiach JUŻ, ponieważ kiepska jakość komputera...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:57.