![]() |
Dom by Doda164 [BRAK ZDJĘĆ]
Siem-ka wszystkim :D
A więc jest to mÓj first dom na forum, a i przy okazji mam tylko TS2 Oki zaczynamy xD Jeśli można to proszę o oceny i jak macie jakieś "ale" to powiedzcie jak to mogę poprawić ;) |
Odp: Dom by Doda164
Ojej.To tak na wstepie.
Bryla nawet nawet - ujdzie. A wnetrza...Ogolnie to jak na pierwszy dom zle nie jest AZ TAK zle,ale dobrze nie jest. Jakosc zdjec... W sypialni imo az mdlo,wszystko w podobnej tonacji,nieee. Rozumiem,ze nie sciagasz DUZO dodatkow z neta,ale z maxisa,nawet tego z podstawy mozna zrobic swietne rzeczy (; Dalej - w salonie zbyt pusto,ten 'barek' mi nie pasuje. Tez mdlo,az blaga o jakis akcent kolorystyczny. W jadalnii jak rowniez kuchni nic mi sie nie podoba,nie pasuja kolory. Ogolnie to wierz mi - na pierwszy domek nie jest zle,tylko jak cos robisz to rob to porzadnie ;p 5/10 |
Bryła nawet ujdzie ; )
Ale w środku coś mi sie nie podoba ;* 5 Edit: Ogród nie zbyt nie w moim stylu ; ) |
okropna jakość zdjęć ...
ogólnie nie w moim stylu 4/10 |
Co do zdjęć...mam nie zbyt dobrą karte graficzną i zdjęcie w grze wychodza mi całe czarne...dlatego używałam klawisza "print screen" i naczej nie dało rady :(
|
Bryła w ogóle mi się nie podoba.
Szkoda, że nie zapaliłaś świateł przy robieniu zjdęć. Zasłony w salonie i sypialni są takie same. Mogłaś chociaż kolor zmienić. W łazience okna są o wiele za duże! Kibel stoi w oknie, wyobrażasz to sobie w realu? Przepraszam, ale nic mi się nie podoba. |
Taki wielki dom, a tak mało pomieszczeń? Chyba są duże i puste...
Bryła mi sie nie podoba, za dużo okien, brzydki dach. Ogród jest brzydki. Mini salonik - fotel, sofa... :/ Kuchnia - meble przysłaniają te wielkie okna, kolory nie za ciekawe. Salon - chyba troche pusty. Sypialnia taka sobie. Łazienka - wielkie okna :O no dobra, zrozumiałabym gdyby były gdzie indziej, ale przy kibelku? szok. Idzie sobie taki sim do kibelka na siusiu... ech, szkoda gadać. Dom mi się nie podoba, jest brzydki. |
Tragedia,cały dom jest porażką {bez urazy} nic tu do siebie nie pasuje,ogród za mały,za dużo dodatków z neta.
0/0 bo tego się ocenić nie da. Dziękuję za uwagę :) |
Comerandios, nie wiem jak ty, ale ja tutaj widzę niewiele dodatków z neta ;]
bryła w sumie mi się podoba, ale nie odpowiada mi ten płotek z przodu przy tarasie. w środku w sumie jest całkiem fajnie :) 6/10 |
@up: też widzę dodatki neta ;P (np. kuchnia, jadalnia)
I wcale nie jest ich tak mało... Bryła tragiczna, ogród "poprawny" (ale nie powala na nogi), a wnętrze nie zachwyca. 5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:13. |