![]() |
Druga aktualizacja?
Otóż na oficjalnej stronie pojawił się nowy tekst o aktualizacji the sims 3!
"Nadchodzą kolejne aktualizacje The Sims 3! Witamy wszystkich fanów! Chcemy Was poinformować, że cały czas pracujemy nad The Sims 3 i dokładamy wszelkich starań, aby gra była jeszcze lepsza i żeby jak najpełniej odpowiadała Waszym oczekiwaniom. Za kilka tygodni wydamy aktualizację rozwiązującą kilka kwestii, o których dyskutowaliście na forum. Dziękujemy za Wasze oddanie i pasję. Spostrzeżenia i sugestie graczy są dla nas niezwykle cenne, więc piszcie je dalej!" piszcie co wg. was przyniesie nowa "aktualka" :D ja mam nadzieje że doda animacje wsiadania do samochodu...... >_< |
Odp: Druga aktualizacja?
Ja mam nadzieje że będzie widać co sim robi w budynkach np: księgarnia,restauracja itd
|
A ja mam nadzieję że będzie animacja wsiadania do samochodu, na rower
|
Cytat:
|
hm, już nawet nie marzę o animacji wsiadania do pojazdów, najbardziej oczekuję naprawy opcji "włącz bieg historii". To bardzo by ułatwiło grę, jeśli chce się na przemian grac różnymi rodzinkami :)
|
Cytat:
|
Ja mam nadzieję, że ekwipunek nie będzie znikał
|
tak, tak wczoraj też o tym czytałam
mam nadzieję, że będzie lepsza niż ta ale animacji wsiadania raczej nie będzie jak dla mnie przyspieszenie czasu mogłoby być jeszcze szybsze :)) |
Cytat:
|
Ja mam nadzieje że wyposażenie sima nie będzie znikać i również by lodówka się nie opróżniała po zmianie rodziny..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:52. |