![]() |
Inne spojrzenie na The Sims 3
Od premiery The Sims 3 minął już jakiś czas. W tym czasie do internetu napłynęły różne komentarze, oceny i recenzje. W większości(nie w całości) tego, co przynajmniej ja znalazłem, oceny są negatywne, niektóre osoby i fora uznają grę wręcz za bubel roku 2009. Zauważyłem, że wszystkie negatywne komentarze i oceny The Sims 3 są oparte na myślach nie oceniających grę, lecz bardziej na myślach oceniających różnice pomiędzy drugą, a trzecią odsłoną The Sims. Racja, niektóre rzeczy albo się nie zmieniły, albo pogorszyły się. Ale zaznaczam, że tylko niektóre. Warto spojrzeć na The Sims 3 od strony samej gry, jak gdyby to była pierwsza odsłona gry. Oczywiście, ponieważ jest to już trzecia część, gracze oczekiwali czegoś innego(a inne jest), czegoś... zrobionego z większym doświadczeniem, np. po tym jak panowie EA Games zrobili grę Spore. Wracając do innego spojrzenia na trójkę: Warto zauważyć, że samą frajdą powinno być to, iż można godzinami bawić się tworząc Simów, sterować nimi, zawierać przyjaźnie, budować wspaniałe domy z ogródkami, a następnie je urządzać, zarabiać pieniądze, mieć pracę, awansować, mieć dzieci, i wiele wiele innych. Mi osobiście wystarczają zmiany w The Sims 3, chociaż miło by było, gdyby nie było różnych wad, np. brak animacji wsiadania do samochodu lub na rower. :) Ten post jest głównie dla osób, które nie są jeszcze przekonane do The Sims 3 i nie przekonał ich brak okienka loading;) Co o tym sądzicie? Czy myślicie podobnie jak ja?:|
|
Odp: Inne spojrzenie na The Sims 3
Były już podobne tematy np. Wady i zalety The Sims 3 lub The Sims2 kontra The Sims 3 po co zakładać nowy temat ?
Piszesz o tym samym co w tych tematach. :) |
Mi nie tyle o to chodzi, żeby wymieniać wady i zalety The Sims 3, tylko tak jak na końcu, spytać czy myślicie podobnie jak ja:) Uznałem za stosowne założyć nowy temat, a zupełnie poza tym, to miałem taką ochotę:D Ale głównie chodzi o to, że "Mi nie tyle o to chodzi, żeby wymieniać wady i zalety The Sims 3, tylko tak jak na końcu, spytać czy myślicie podobnie jak ja:)" No i mówiłem, że to temat dla tych, których nie przekonał brak okienka loading.
|
czyli to, co w innych tematach już było B)
|
Dokładnie to już było w kilku tematach, wystarczy poszukać. :)
|
Ja nic nie potrzebuje szukać ale niech wam będzie:) Można jakoś skasować temat, czy będzie musiał zostać?
|
musisz poprosić moda o skasowanie go
|
musisz błagać, na kolanach, a według mnie: gra mam już od 3-4 miesięcy i szczerze powiedziawszy jak ją pierwszy raz włączyłam no to fajnie - muzyczka, jakiś filmik, ja-szczena w dół, szybko się ładuje-luzik, a kiedy zrobiłam sima to emotions opadły i gra wydała mi się poprostu przereklamowana i nudna.... I tym sposobem znowu wrócilam do sims 2. Od jakiegoś tygodnia zaczęlam grać i gra jest *****ista:))
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:12. |