![]() |
Odp: moj pierwszy domek
maxisowo ;d
bryła niezbyt ciekawa - za bryłe 4/10 ogródek mało urozmaicony - 4/10 wnętrze ciekawe. pokoje nie są dużo, na ścianach nie jest pusto. ogólnie jak na pierwszy domek jest nieźle :-) i to do tego maxis. 6/10 za całość. pozdrawiam |
Jak na pierwszy domek jest BARDZO w porządku!
Kolory są w miarę dobrze podobierane, pomieszczenia w sam raz. Ogród wygląda na zarośnięty (następnym razem proponuję zrobić zdjęcia domku zaraz po jego wybudowaniu/wprowadzeniu rodzinki). Błędy domku: - pomieszane style (albo robisz całkiem w modernie, albo całkiem w innym stylu) - kilka różnych rodzajów drzwi i okien - "wściekły" kolor elewacji (to samo odnosi się do sypialni nr 1) 6/10 |
Domek ładny, ale ma zbyt jaskrawy kolor elewacji, brzydką bryłę oraz ogród i w ogóle w domu jest ciemno.
6/10 |
Ile ten domek kosztował ?:D
|
Mi domek bardzo się podoba :) Taki bardzo rodzinny i przytulny, aczkolwiek maxisem zawiało bardzo :D
pozdrawiam |
Domek średnio mi się podoba... Ma brzydki kolor i bryła nie za ciekawa.. w ogródku panuje lekkie zamieszanie jakos bez ładu i składu...
W środku za ciemno za duzo wszystkiego. Kolory się gryzą. Salonik tragedia ten kominek na środku.i drewniane krzesła... W sumie nie jest źle .. przy nastepnych pracach napewno bedzie lepiej;) ocena:4/10 Pozdrawiam:) |
jak dla mnie domek nijaki i banalny, ale jak na pierwszy nie jest aż tak źle.
|
No szału nie ma alee tragedii też :) Bryła jest całkiem OK ale wnętrza wymagają dopracowania...
Ocena:7/10 |
Bryła i ogród w porządku.
Trochę gorzej z wnętrzem, ale nie jest b. źle. Średnio. 6.5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:25. |