![]() |
Hekke'nta [BRAK ZDJĘĆ]
:okay::okay:
|
Odp: Hekke'nta
dom bardzo fajny, podoba mi się i nie mam się do czego przyczepić ;]
10/10 |
wspaniały. kolorstycznie, dekoracyjnie, wewnątrz z zewnątrz tez 1o/1o
|
Bryła taka zwykła, ale bardoz mi się podoba. Na ogrodzie panuje nieładad i nie ma schodów bezpośrednio prowadzących z domu do ogrodu, simy muszą przeciskać się przez krzaki albo je ominąć naokoło. Kuchnia świetna jak i kolorystycznie jak i stylowo, łazienka to samo.
W salonie zupełnie nie podoba mi się ten zielony odcień ale to kwestia gustu, wszystko inne jest w porządku. W korytarzu na piętrze te zwisające doniczki zupełnie nie pasują i bez nich wyglądałoby to lepiej, troszkę pustawo. W sypialni nie mam się do czego przyczepić prócz szafki która wchodzi w ściany i zwisającej z sufitu doniczki. Pokój dziecka jest doskonały, nie ma się co przyczepić. Ogólnie 7,5/10 |
Bardzo fajny projekt ! Bryła, jak na swoją klocowatość podoba mi się ! :D
Ogródek i wnętrze także. 10 |
Piękna łazienka i fajnie dobrane kolory
8/10 ;] |
kolorystyka dobrana nawet dobrze :) ale jak dla mnie naciepielone tak w tym korytarzu na piętrze :) ale reszta fajna... no tylko ta bryła... :)
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje wszystkim za komentarze :) a co do bryły - wiem, nie potrafie ich robić. EDIT: Cytat:
|
Wszystko fajnie, tylko dlaczego ta biblioteczka stoi na środku pomieszcznia?
W sypialni te zasłony nie są dostosowane do poziomu okien. Pokój dziecka świetny. Ogólnie całkiem fajnie, chociaż nie w moim stylu. Pozdrawiam. |
Dziś tak jakoś krótko piszę więc napiszę że b.ładnie :) 10/10
kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22. |