![]() |
Znajomi
Niewiem czy to błąd w grze czy co ale gdy stworzę sima wprowadzę go do domu to nie mogę go zapoznać z innymi stworzonymi przezemnie simsami. Jak sprawić by się poznali ???
|
Odp: Znajomi
A dodajesz ich do tego samego miasta czy na inny zapis??
|
To samo miasto.
|
ale nie ma tych twoich simow w ogole ? moze wina postepu historii? albo jednak grasz na innym zapisie.
jesli domy sa zamieszkane przez twoich simow to zadzwon do drzwi. |
Gdy chcę zadzwonić, pisze "W tym domu nikt nie mieszka". Czy jakoś tak.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sądzę, że omega właśnie tak zrobiła. Jeśli chcesz Omega wprowadzić simów do TEJ SAMEJ miejscowości, gdzie mieszka twoja simka musisz zrobić tak: 1.wchodzisz do gry swojej simki 2. W lewym dolnym rogu są takie trzy kropeczki (tam gdzie klikasz, gdy zapisujesz grę). 3. Dajesz edytuj miasto. 4. Klikasz na skrzynkę rodzin do wprowadzenia. (Tam na 100% będą simy, które zrobiłaś) 5. Wprowadzasz simów. 6. Klikasz powrót do gry. ( na samej górze ekranu, po środku) 7. Zapisujesz. 8. Pukasz do drzwi znajomych i się z nimi zaprzyjaźniasz :D. Jeśli jednak zrobiłaś już to, a simsów nadal nie ma w domu, to chyba jest problem z grą. Mam nadzieję, że pomogłam. Jeśli nie zrozumiesz to napisz, spróbuję napisać to jaśniej. |
Cytat:
|
Raczej mam coś z grą. Zainstaluje ją ponownie na kompie a nie na laptopie i się zobaczy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:04. |