![]() |
Odp: Ordinariness
Bardzo nie podoba mi się bryła.
Ale pomieszczenia są ok :-) 8/10 |
Bryła kiepska, nie podoba mi się kanapa w hallu i pomieszane kolory w pokoju chłopców. 8/10
|
Dom wydaje się być robiony wg jakiegoś projektu. Ogród bardzo ładny, ale te jednakowe kamienie to porażka. W środku nie ma jednolitego stylu, a prawdę mówiąc, żadnego. Raz pojawia się nowoczesny kominek, raz wiktoriańska umywalka a raz bardzo tandetny obrazek z jakimśtam amorkiem. Ale pokój chłopców wyszedł bardzo ładnie.
Z zewnątrz ładnie, w środku nie. 5/10. |
Bryła niezła, pomysłowa
W środku też jest ok, tylko jakoś sypialnia mi podpadła. Ale jest ok :) 7,10 |
Bryła mi się nie podoba, ma brzydkie kolory.
Ogród - fajnie poustawiane kamyczki, nic więcej mi sie nie podoba. Przedpokój - na co tam sofa? żeby sobie usiąść i popatrzeć w ściane? lepiej by wyglądało gdyby dać tam jakaś komode czy coś. Salon, jadalnia, kuchnia - pokrycie ścian nie bardzo pasuje. Tam gdzie kuchnia łączy się z salonem trzeba było zostawić pokrycie ścian z salonu, bo takie odcięcie i nagle inne pokrycie wygląda strasznie. Toaleta - na co kwiat obok kibelka? brzydko to wygląda, ściany i podłoga mają niezbyt ładny kolor. Pokój chłopców - fajny, ale ta półka na książki jest strasznie pusta, trzeba było się wybrać do biblioteki po kilka książek ;) Sypialnia - może być, nie jest zła. Łazienka - obraz nie bardzo pasuje. Ogólnie dom jest taki sobie. Układ pomieszczeń niezbyt udany, chodzi mi o toalete i łazienke, bo do łazienki z przedpokoju sie wchodzi a do toalety trzeba przez salon i kuchnie iść, lepiej by wyglądało gdyby było na odwrót, a jeszcze lepiej po prostu połączyć te dwa pomieszczenia w jedno. |
Mam bardzo podobne zdanie jak Upadła Dusza. Z tym jednak, że mi podoba się bryła. Jest oryginalna ;) I zarazem bardzo ładna :D
7/10 |
więc tak:
bryła - nic nadzwyczajnego, zwykła, prosta. Za to wnętrze to nadrabia, w pomieszczeniach dobrze dobrane kolory i style :) jest fajnie |
Podoba mi się. 10/10 Tylko nazwa mi nie pasi. W tym domu nie ma nic ordynarnego. Wręcz przeciwnie.
kubuss |
Cytat:
Dziękuję wszystkim za oceny :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:51. |