![]() |
Odp: Tiljoux by Kondzio
Domek nie jest zły, ale jest w nim za ciemno. Z zewnątrz niczym nie zachęca. Bryła przeciętna, ogród- albo nie widzę, albo prawie wcale go nie ma. W środku natomiast jest już lepszy. bardzo podoba mi się kuchnia, natomiast najgorszy jest przedpokój To tyle :)
6/10 |
Dlaczego zdjecia robiłeś w nocy?- pewnie dlatego domek wyszedł taki tajemniczy trochę :)
Ale ogólnie rzecz biorąc podoba mi się, przypomniała mi się jeden z dwójkowych domków na forum, przed którym klękajcie narody, ale nie będę wskazywał palcem. Ten może mu nie dorównuje, ale oddaje ten sam niepowtarzalny klimat. pozdrawiam |
Jak dla mnie za ciemno i gdzieniegdzie za pusto, wole przytulne małe domki.
Podobają mi się niektóre zakątki- są urocze. Podoba mi się ciepła kolorystyka w łazieńce i jednym z pokoi. |
Na zewnątrz wszystko prezentuje się nawet fajnie, tylko zastanawiam się po co te krawężniki przy huśtawkach i zabawkach??? Przedpokój ci nie wyszedł zbytnio, w szczególności za dużo tych obrazów. Salon przyznaję rację jest fajny, tylko ta gitarka różowa nie pasuje. W kuchni stanowczo za dużo kinkietów. Korytarz na piętrze mi się nie podoba. W sypialni właścicielki trzeba było zrobić meble jednego kolorku. Pokój gościnny i łazienka nic ciekawego. Za to łazienka właścicielki nawet fajna. Ogólnie domek oceniam na przeciętny, ale na pewno lepszy niż poprzedni:)
|
Bryła na zewnątrz wygląda obiecująco,nowocześnie.
Jednak przed wejściem lepiej prezentowałoby się jakieś jeziorko a nie basen. W przedpokoju niepotrzebnie jest wstawiona kanapa. Salon rzeczywiście, jest nawet ładny, kuchnia także ale za dużo tam lamp. Na drugim piętrze w korytarzu zbędny jest ten fotel. W sypialni właścicielki narzuta na łóżku nie pasuje do reszty wystroju. Łazienki przerażająco puste :) Pokój gościnny jest ok. 6/10 |
Podoba mi się. Jak już stwierdził kolega Dżon, dom wyszedł bardzo tajemniczy :D 10/10
kubuss |
Wszystko jest gód, ale jedna rzecz mnie gryzie, o tuż ta pustota w niektórych zakamarkach. 8
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:21. |